Hei

Hei !
Vi, Stefanos og Ronen, starter en ny Taekwondo-gruppe i samarbeid med NIF her på Nesodden. Vi vil være medlemmer av TTU – Traditional Taekwondo Union, under Grandmaster Cho Woon Sup 9.Dan. Gruppen vil drives etter en tradisjonell Tkd-filosofi: Grunnteknikk-Poomse (mønster), Ho Sin Sul (selvforsvar), Gyopka (knekke plater og taksten) og Kireugi (kamp).
Tradisjonell Tkd innebærere også å lære KI (energi), disiplin, fokus, kontroll og forståelse av kroppen, og selvsagt også god bevegelses-trening. Vi vil trene KI og koreansk meditasjon, relatert til Tkd.
Vi vil ha egne treninger for svart-belter (Yudanja).
Vi vil også tilby Poomse- og kamp-konkurranser.
Vi kommer til å gi tilbud til barn, ungdommer og voksne.
Foreldre som ikke trener fast, vil bli invitert til å trene med sine barn/ungdommer av og til. Dette fordi vi ønsker at også foreldre skal involveres i gruppens aktiviteter, at de skal få egenerfart forståelse for det vi gjør, og ikke minst å ha det gøy sammen med sine barn/unge/oss.
Hovedtrenere er Stefanos 3.Dan og Ronen 2.Dan

Ved spørsmål, kontakt Ronen på tlf 920 84 841
Stefanos 91184033
Mvh Ronen og Stefanos

Comments are closed.