J14 * Golden goal er gøy, særlig når Nesodden jentene avgjør i slutten på andre ekstraomgang av kvartfinalen i A -sluttspillet. Jentene har god fysikk og enorm innsats og tok en rask 2-0 ledelse som ble hentet inn av motstanderne samlet fra 3 Møreklubber. Kampen gikk til ekstra omganger og enorm jubel fra spillere og fans. 3 timer etter var jentene klare for semi i regnet på en godt brukt Ekeberg bane. Motstanderne fra Syril var fysiske og kampen var jevn og spennende til siste slutt. 3 enorme Nesodden sjanser siste 5 klarte ikke å snu kampen som endte 1-2 når fløyta gikk. Vi gleder oss til Bronsefinale på Ekeberg 7A kl 10.15 imorgen (fredag) mot Sotra.

G15 * Klemetsrud i A-sluttspillets 1/16-dels finale ble for sterke for Nesoddenguttene som ikke helt var påskrudd når kampen startet. Det ble tidlig 2-0 til Klemetsrud, og en redusering av Magnus Løvig Halvorsen skapte god spenning i kampen. Spesielt et par gode sjanser for Nesodden i denne fasen av spillet var med på øke spenningen. Men Klemetsrud var mer fysiske og mer påskrudd og kunne safe inn 4-1 og da var eventyret over for Nesoddenguttene.

G16 * Laget sin ferd i B-sluttspillet fikk kjenne på smerten av Golden Goal. Etter en flott seier mot Melhus IL, ble det stopp i ekstraomgangene mot et godt Røa-lag. Kampen mot Melhus Il ble vunnet 4-1 etter mål av Benjamin Opdal Paulsen (2), Emilian Hagen og Sebastian Angen. Målet mot Røa ble scoret av Benjamin Opdal Paulsen.