Info NPL

Nesodden på langs 2021

Terrengløpet Nesodden på langs, søndag 17. oktober 2021

Nesodden IF Friidrett inviterer til Nesodden på langs (NPL) søndag 17. oktober. Også denne sesongen preges av pandemien, men mange har benyttet perioden til å trene godt. Vi håper derfor at dere er klar for å teste formen i Nesodden på langs!

Påmelding til NPL 2021

Løpet kan også i år bli litt annerledes pga. Covid19, og vi er selvsagt nødt til å ta hensyn til de smitteverntiltakene som eventuelt gjelder 17. oktober. Vi skal legge ut oppdatert informasjon på nettsiden vår, og ber om forståelse for at endringer kan komme, også på kort varsel. Alle bør like Facebook-siden til Nesodden på langs – også her vil nyttig informasjon publiseres fortløpende. Årets arrangement finner du også på Facebook.

Første start er kl 12. Vi håper og tror at vi i år igjen kan ha fellesstart kl. 12 på alle distansene, men tar forbehold om at det kan bli puljestart som i fjor. Dette avhenger av smittesituasjonen. 

Som arrangør er vi pålagt å ha full kontroll på hvem som deltar på arrangementet. Påmeldingsfristen er søndag 9. oktober. Det vil bli mulig med etteranmelding mot økt startkontingent fram til lørdag 16. oktober dersom det er plasser igjen. Vi tar ikke i mot påmeldinger på selve løpsdagen. NB! Foreldre som ønsker å løpe med barn på Bånn Pine må melde seg på løpet som deltaker. Alle distanser har målgang på Berger stadion.

Det kan bli restriksjoner på antall deltakere så det lurt å melde seg på så fort som mulig. Da gjelder førstemann til mølla. For de som har planer om å løpe fort og ønsker å løpe i de første puljene på Hardhausen og Styrkeprøven er det ekstra viktig å føre opp antatt løpstid i hele minutter i påmeldingen. Øvrige vil bli plassert i tilfeldig pulje dersom det blir puljestart. 

Skulle myndighetenes retningslinjer for arrangement endres slik at det ikke blir mulig å gjennomføre arrangementet, vil startavgift og eventuelt utgift til buss bli returnert.

Informasjon om årets løp vil bli oppdatert utover sommeren og høsten. Vi gleder oss til å se deg 17. oktober!

Startavgift 2021:
Hardhausen 13,4 km (fra Mykleurd/Fagerstrand) – kr. 300 (øker til kr. 350 etter 9. oktober)
Styrkeprøven 6 km (fra Gaupefjell/Fjell) – kr. 250 (øker til kr. 300 etter 9. oktober)
Bånn pine 3 km (fra To gård) – kr. 100 (øker til kr. 150 etter 9. oktober)

Busstransport fra Bergerbanen til startsted for Styrkeprøven (Fjell) og Hardhausen (Myklerud) vil bli mulig i år mot et tillegg i pris på kr. 50. Busstransport bestilles ved påmelding til arrangementet. Dersom smittevernhensyn tillater det vil det også bli et tilbud om å frakte oppvarmingstøy tilbake til målområdet på Bergerbanen for disse løpene.

Lisens: Utøvere født i 2008 eller tidligere, må ha lisens for å delta. Dersom dere ikke har helårslisens fra Norges friidrettsforbund, er det krav om at den enkelte løser engangslisens i forbindelse med påmeldingen. For Bånn pine og Styrkeprøven koster engangslisensen kr. 30, mens for Hardhausen koster den kr. 40.
Les mer om lisens på www.friidrett.no.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Nesodden IF Friidrett på friidrett@nesoddenif.no.

Løypebeskrivelser

 • «Hardhausen», 13,4 km.
  Den lange løypa starter på Myklerudbanen og følger stien forbi Tjernsbråtan og videre mot Fjellkrysset. Ved Fjellkrysset er det drikkestasjon. Deretter løper man et lite stykke (100 m) langs Midtveien før man krysser Kirkeveien, og tar fatt på løypas tyngste parti opp til Nesoddens høyeste punkt; Gaupefjell. Herfra følger man samme trasé som den korte løypa som starter med et ganske lett parti ned mot Blekslitjern. Fra Bleksli får man et ganske tungt parti med stigninger opp mot To gård, før man kan ta fatt på den siste nedfarten mot Berger stadion. De som skal løpe Hardhausen med tidtaking må melde seg på en av de aldersbestemte klassene nedenfor.

  Klasser i Hardhausen (felles for ski, sykkel og løp)
  G/J 13-14
  G/J 15-16
  M/K 17-20
  M/K 21-40
  M/K 41-50
  M/K 51/60
  M/K over 60
 • «Styrkeprøven», 6 km.
  Start ved Fjell (Gaupefjell), Midtveien.

  Ingen klasseinndeling.
 • «Bånn pine», 3 km.
  Start ved To Gård.

  Ingen klasseinndeling.

Kart over løypene

Strava
Bruker du Strava? Du finner løypeprofil m.m. her: https://www.strava.com/segments/16238812?filter=overall

Google-kart
Klikk her for å se løypebeskrivelse på Google: Løypekart på Google Maps

Kart over løypene

Løypekart


Bilde av løypene

Hardhausen (13,4 km): Nesodden på langs lang løype
Styrkeprøven (6 km): Nesodden på langs 6 km

Løypekart 6 km StyrkeprøvenLøypekart 3 km Bånn pine

Comments are closed.