Info NPL

Nesodden på langs 2020

Terrengløpet Nesodden på langs, søndag 11. oktober 2020

Det har vært få løp i år, men mange har benyttet den spesielle situasjonen vi har hatt til å trene godt. Vi håper/forventer derfor at mange er klar for å teste formen på NPL.

Løpet vil i år bli litt annerledes pga. Covid19. Vi tar forbehold om endringer i smitteverntiltak og er nødt til å ta hensyn til eventuelle endringer før 11. oktober.

Basert på nåværende smitteregler for gjennomføring av mosjonsløp blir vi nødt til å dele inn NPL i to arrangement, et for de to korteste distansene (Bånn Pine og Styrkeprøven) og et for Hardhausen. Det blir puljestart på 25 stk. og totalt 200 deltakere på hvert arrangement. 

Alle påmeldte deltakere vil få e-post med mer informasjon i forkant av løpet.

Endret starttidspunkt!
På grunn av mange påmeldte ved påmeldingsfristens utløp, flyttes starten for Styrkeprøven (6 km fra Gaupefjell) og Bånn pine (3 km fra To gård) til kl. 11. Hardhausen (13,4 km fra Fagerstrand) starter kl. 12.

Lurer du på hvordan du skal komme deg til ditt startsted? Klikk  her

NB! Som arrangør er vi pålagt å ha full kontroll på hvem som deltar på arrangementet. I år vil det derfor ikke være noen mulighet for etteranmeldinger etter påmeldingsfristen som er søndag 4. oktober. For å ha kontroll på antall og hvem som løper må foreldre som ønsker å løpe med barn på Bånn Pine må melde seg på løpet.

Med tanke på restriksjoner i antall deltakere (200) er det lurt å melde seg på så fort som mulig. Da gjelder førstemann til mølla. De som har planer om å løpe fort og ønsker å løpe i første pulje på Hardhausen og Styrkeprøven må angi dette ved påmelding og føre opp antatt løpstid i hele minutter.

Skulle myndighetenes retningslinjer for arrangement endres slik at det ikke blir mulig å gjennomføre arrangementet vil startavgiften bli returnert.

NB! Familiepåmelding med rabatt blir ikke mulig i år på grunn av strenge korona restriksjoner på antall deltagere. Det blir heller ikke mulighet for busstransport.

Startavgift 2020:
Hardhausen 13,4 km (fra Mykleurd/Fagerstrand) – kr. 300
Styrkeprøven 6 km (fra Gaupefjell/Fjell) – kr. 250
Bånn pine3 km (fra To gård) – kr. 100

Alle distanser har målgang på Berger stadion.

Lisens: Utøvere født i 2007 eller tidligere, må ha lisens for å delta. Dersom dere ikke har helårslisens fra Norges friidrettsforbund, er det krav om at den enkelte løser engangslisens i forbindelse med påmeldingen. For Bånn pine og Styrkeprøven koster engangslisensen kr. 30, mens for Hardhausen koster den kr. 40.

Les mer om lisens på www.friidrett.no.

 

Løypebeskrivelser

 • “Hardhausen”, 13,4 km.
  Den lange løypa starter på Myklerudbanen og følger stien forbi Tjernsbråtan og videre mot Fjellkrysset. Ved Fjellkrysset er det drikkestasjon. Deretter løper man et lite stykke (100 m) langs Midtveien før man krysser Kirkeveien, og tar fatt på løypas tyngste parti opp til Nesoddens høyeste punkt; Gaupefjell. Herfra følger man samme trasé som den korte løypa som starter med et ganske lett parti ned mot Blekslitjern. Fra Bleksli får man et ganske tungt parti med stigninger opp mot To gård, før man kan ta fatt på den siste nedfarten mot Berger stadion. De som skal løpe Hardhausen med tidtaking må melde seg på en av de aldersbestemte klassene nedenfor.

  Klasser i Hardhausen (felles for ski, sykkel og løp)
  G/J 13-14
  G/J 15-16
  M/K 17-20
  M/K 21-40
  M/K 41-50
  M/K 51/60
  M/K over 60
 • “Styrkeprøven”, 6 km.
  Start ved Fjell (Gaupefjell), Midtveien.

  Ingen klasseinndeling.
 • “Bånn pine”, 3 km.
  Start ved To Gård.

  Ingen klasseinndeling.

Kart over løypene

Strava
Bruker du Strava? Du finner løypeprofil m.m. her: https://www.strava.com/segments/16238812?filter=overall

Google-kart
Klikk her for å se løypebeskrivelse på Google: Løypekart på Google Maps

Kart over løypene

Løypekart


Bilde av løypene

Hardhausen (13,4 km): Nesodden på langs lang løype
Styrkeprøven (6 km): Nesodden på langs 6 km

Løypekart 6 km StyrkeprøvenLøypekart 3 km Bånn pine

Ta gjerne kontakt med Nesodden IF Friidrett på friidrett@nesoddenif.no.

Arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/365928161007921/

 

Comments are closed.