Info NPL

Nesodden på langs 2021

Nesodden IF Friidrett inviterer til Nesodden på langs (NPL) søndag 17. oktober. 

Påmelding til NPL 2021

Vi gleder oss til å kunne arrangere NPL nesten som normalt! Det blir fellesstart på alle distanser kl. 12:00. Følg gjerne Facebook-siden til Nesodden på langs – her vil nyttig informasjon publiseres fortløpende. Årets arrangement finner du også på Facebook.

Påmeldingsfristen er søndag 9. oktober. Det vil bli mulig med etter anmelding mot økt start kontingent fram til lørdag 16. oktober (prisen på alle distanser øker med 50kr etter 9. oktober).

Vi tar ikke i mot påmeldinger på selve løpsdagen. NB! Foreldre som ønsker å løpe med barn på Bånn Pine må melde seg på løpet som deltaker. Alle distanser har målgang på Berger stadion.

Covid-19: Skulle myndighetenes retningslinjer for arrangement endres slik at det ikke blir mulig å gjennomføre arrangementet, vil startavgift og eventuelt utgift til buss bli returnert. Vi minner om at de som er syke på løpsdagen må holde seg hjemme. 

Startavgift 2021:
Hardhausen 13,4 km (fra Mykleurd/Fagerstrand) – kr. 300 (øker til kr. 350 etter 9. oktober)
Styrkeprøven 6 km (fra Gaupefjell/Fjell) – kr. 250 (øker til kr. 300 etter 9. oktober)
Bånn pine 3 km (fra To gård) – kr. 100 (øker til kr. 150 etter 9. oktober)

Busstransport: Det er satt opp buss fra Berger banen til start på Styrkeprøven (Fjell) og Hardhausen (Myklerud). Busstransport bestilles ved påmelding til arrangementet og koster 50kr per pers. Det er satt opp biler som kjører bagasje fra start på styrkeprøven og Hardhausen til mål (Berger Stadion). 

Lisens: Utøvere født i 2008 eller tidligere, må ha lisens for å delta. Dersom dere ikke har helårslisens fra Norges friidrettsforbund, er det krav om at den enkelte løser engangslisens i forbindelse med påmeldingen. For Bånn pine og Styrkeprøven koster engangslisensen kr. 30, mens for Hardhausen koster den kr. 40.
Les mer om lisens på www.friidrett.no.

Spørsmål? Sjekk vår oversikt over ofte stilte spørsmål og svarene på disse. Finner du ikke svar på ditt spørsmål der, kan du gjerne kontakt oss på friidrett@nesoddenif.no.

Løypebeskrivelser

Hardhausen, 13,4 km.
Den lange løypa starter på Myklerudbanen og følger stien forbi Tjernsbråtan og videre mot Fjellkrysset. Ved Fjellkrysset er det drikkestasjon. Deretter løper man et lite stykke (100 m) langs Midtveien før man krysser Kirkeveien, og tar fatt på løypas tyngste parti opp til Nesoddens høyeste punkt; Gaupefjell. Herfra følger man samme trasé som den korte løypa som starter med et ganske lett parti ned mot Blekslitjern. Fra Bleksli får man et ganske tungt parti med stigninger opp mot To gård, før man kan ta fatt på den siste nedfarten mot Berger stadion. De som skal løpe Hardhausen med tidtaking må melde seg på en av de aldersbestemte klassene nedenfor.
Klasser i Hardhausen G/J 13-14, G/J 15-16, M/K 17-20, M/K 21-40, M/K 41-50, M/K 51/60 og M/K over 60

Styrkeprøven, 6 km.
Start ved Fjell (Gaupefjell), Midtveien.
Ingen klasseinndeling.

Bånn pine, 3 km.
Start ved To Gård.
Ingen klasseinndeling.

Kart over løypene

Strava
Bruker du Strava? Du finner løypeprofil m.m. her: https://www.strava.com/segments/16238812?filter=overall

Google-kart
Klikk her for å se løype beskrivelse på Google: Løypekart på Google Maps

Kart over løypene

Løypekart


Bilde av løypene

Hardhausen (13,4 km): Nesodden på langs lang løype
Styrkeprøven (6 km): Nesodden på langs 6 km

Løypekart 6 km StyrkeprøvenLøypekart 3 km Bånn pine

Comments are closed.