Påmelding NPL

Årets løpsdato er søndag 11. oktober.

Det har vært få løp i år, men mange har benyttet den spesielle situasjonen vi har hatt til å trene godt. Vi håper/forventer derfor at mange er klar for å teste formen på NPL.

Løpet vil i år bli litt annerledes pga. Covid19. Vi tar forbehold om endringer i smitteverntiltak og er nødt til å ta hensyn til eventuelle endringer før 11. oktober.

Basert på nåværende smitteregler for gjennomføring av mosjonsløp blir vi nødt til å dele inn NPL i to arrangement, et for de to korteste distansene (Bånn Pine og Styrkeprøven) og et for Hardhausen. Det blir puljestart på 25 stk. og totalt 200 deltakere på hvert arrangement.

Planen er at Styrkeprøven (6 km fra Gaupefjell) og Bånn pine (3 km fra To gård) starter kl. 12. Hardhausen (13,4 km fra Fagerstrand) starter etter de to første løpene har gått i mål.

Som arrangør er vi pålagt å ha full kontroll på hvem som deltar på arrangementet. I år vil det derfor ikke være noen mulighet for etteranmeldinger etter påmeldingsfristen som blir satt til søndag 4. oktober. For å ha kontroll på antall og hvem som løper må foreldre som ønsker å løpe med barn på Bånn Pine må melde seg på løpet.

Med tanke på restriksjoner i antall deltakere (200) er det lurt å melde seg på så fort som mulig. Da gjelder førstemann til mølla. De som har planer om å løpe fort og ønsker å løpe i første pulje på Hardhausen og Styrkeprøven må angi dette ved påmelding og føre opp antatt løpstid i hele minutter.

Skulle myndighetenes retningslinjer for arrangement endres slik at det ikke blir mulig å gjennomføre arrangementet vil startavgiften bli returnert.

NB! Familiepåmelding med rabatt blir ikke mulig i år på grunn av strenge korona restriksjoner på antall deltagere. Det blir heller ikke mulighet for busstransport.

Påmelding gjøres her.

Startavgift 2020:
Hardhausen 13,4 km (fra Mykleurd/Fagerstrand) – kr. 300
Styrkeprøven 6 km (fra Gaupefjell/Fjell) – kr. 250
Bånn pine3 km (fra To gård) – kr. 100

Alle distanser har målgang på Berger stadion.

Lisens

Utøvere født i 2007 eller tidligere, må ha lisens for å delta. Dersom dere ikke har helårslisens fra Norges friidrettsforbund, er det krav om at den enkelte løser engangslisens i forbindelse med påmeldingen. For Bånn pine og Styrkeprøven koster engangslisensen kr. 30, mens for Hardhausen koster den kr. 40.
Les mer om lisens på www.friidrett.no.

 

Comments are closed.