Påmelding til stevner

Oppdatert 13.5.2020 LH

 

Påmelding til stevner gjøres via idrettsforbundets side Min idrett.

Ny bruker av online påmelding? Gå til https://minidrett.nif.no/ – du kommer rett til påloggingsskjemaet. Registrer deg som ny bruker hvis du ikke har brukt det før. Endre brukernavn og passord til noe du husker.

Utøvere som er registrerte medlemmer i Nesodden IF Friidrett, har et brukernavn og passord som er lenket til e-postadressen de er registrert med hos oss. Hvis du ikke har mottatt brukernavn/passord eller har spørsmål om online påmelding, kan du sende en e-post til friidrett@nesoddenif.no så skal vi hjelpe deg. Er flere søsken med, kan de ha hvert sitt brukernavn og passord.

Søk opp stevnet du vil være med på, velg øvelser og legg «bestillingen» i handlevognen. Vil du melde på flere stevner, gjentar du prosedyren. Når du er ferdig med påmeldingene, går du til «kassen» og godkjenner påmeldingen(e). Det kommer opp en melding om betaling på enkelte stevner. Denne kan du se bort fra. Klubben betaler startkontingenten *)

Er du allerede registrert/har brukt online påmelding før, kan du gå inn på terminlisten og velge det stevnet du ønsker å melde deg på.

Startkontingenten, etter anmelding og ikke møtt: Når utøverne våre deltar på eksterne stevner, betaler klubben startkontingent. Imidlertid er det slik at hvis man melder seg på etter at påmeldingsfristen er utløpt, ilegger arrangøren et gebyr/tar dobbel startkontingent per øvelse. Praksis i Nesodden IF Friidrett er at dersom en utøver etteranmelder seg til et stevne/øvelser, så må utøveren selv betale differansen mellom ordinær startkontingent og kravet fra arrangørklubben (altså selve etteanmeldelsesavgiften). Hvis startkontingenten i en øvelse er kr. 100 og etteranmelding koster kr. 200, må det betales inn kr. 100. Differansen blir fakturert utøver fra NIF i etterkant av stevnet. Husk at slike ekstra kostnader enkelt kan unngås ved at man melder seg på innen påmeldingsfristens utløp.

Lykke til!

NB! Fyller du 13 år eller mer i år, MÅ du ha helårslisens for å delta på stevner. Sjekk menyvalget Stevner/Lisens for mer informasjon.

Er det vanskelig å søke opp riktig stevne når du er pålogget Min idrett?

Noen ganger kan det være vanskelig å søke opp stevnet du vil delta på, i Min idrett. Et tips er å finne stevnet i terminlisten hos https://www.friidrett.no/aktivitet/terminliste/webdel—terminliste/, og trykke på «meld på». Da blir du sendt direkte til stevnet i Min idrett og kan melde deg på.

Lurer du på hvem som skal på samme stevne som deg?

Søk opp stevnet i terminlisten og klikk på øvelsen du er interessert i. Da kommer alle påmeldte opp. Alternativt kan du klikke på «alle påmeldte» for å få en liste over alle påmeldte, i alfabetisk rekkefølge basert på klubb.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.