Aktuelle stevner og terminliste 2020

Oppdatert 15.6.2020 LH

 

Tirsdag 23. juni arrangerer vi årets andre stevne på Berger stadion. Dette er et tilbud for 12 år og eldre. Les mer her.
NB! Kun online påmelding (frist 21. juni). INGEN etteranmeldinger.


På grunn av Korona-situasjonen er mange arrangementer avlyst. Noen mindre stevner settes imidlertid opp, da under strenge restriksjoner knyttet til smittevern. Klikk på lenken til terminlisten nedenfor for å se etter aktuelle stevner. Merk at terminlista nå inneholder både avlyste og nylig planlagte stevner så les informasjonen inne på stevnene nøye for å sikre deg at det står “godkjent” som status på stevnet.

Vi i Nesodden IF Friidrett ønsker gjerne at våre utøvere deltar på stevner. Det arrangeres stevner hele året, under finner dere en komplett oversikt over stevner i Norge. Trenerne i klubben kan også anbefale stevner for utøvere som ønsker å prøve seg. Bare å ta kontakt!

Komplett liste over stevner:  https://www.friidrett.no/aktivitet/terminliste/webdel—terminliste/

Under menypunktet Info stevner/Påmelding øverst på nettsiden vår finner dere nyttig informasjon hvis dere lurer på hvordan man melder seg på til eksterne stevner. For øvrig er det bare å ta kontakt med oss på friidrett@nesoddenif.no med spørsmål.

Lisens – viktig!
Det er også viktig at utøvere som er 13 år eller eldre leser informasjon om lisens under Stevner/Lisens. Per 1.1.20 må alle som er født i 2007 eller tidligere løse helårslisens for å delta på stevner. Ta gjerne  kontakt på friidrett@nesoddenif.no hvis dere lurer på noe rundt dette!

Startkontingenten og etteranmelding: Når utøverne våre deltar på eksterne stevner, betaler klubben startkontingent. Imidlertid er det slik at hvis man melder seg på etter at påmeldingsfristen er utløpt, ilegger arrangøren et gebyr/tar dobbel startkontingent per øvelse. Dersom en utøver etteranmelder seg til et stevne/øvelser, så må utøveren selv betale differansen mellom ordinær startkontingent og kravet fra arrangørklubben (altså selve etteanmeldelsesavgiften). Hvis startkontingenten i en øvelse er kr. 100 og etteranmeldingsavgiften er kr. 200, må det betales inn kr. 100. Differansen blir fakturert av NIF-kontoret via Min idrett etter stevnet. Slike ekstra kostnader kan enkelt unngås ved at man melder seg på innen påmeldingsfristens utløp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *