Aktuelle stevner og terminliste 2021

Oppdatert 12.1.2021 LH

Vi i Nesodden IF Friidrett ønsker gjerne at våre utøvere deltar på stevner. Det arrangeres stevner hele året, og komplett terminliste for hele landet finnes i denne lenken. Trenerne i klubben kan også anbefale stevner for utøvere som ønsker å prøve seg. Bare ta kontakt!

NB! På grunn av Korona-situasjonen er det nå strenge regler for smittevern ved deltakelse på stevner. Det er viktig å sette seg inn i dette og å lese informasjon fra den enkelte stevnearrangør i forkant av friidrettsstevnene.  Merk at terminlista nå kan inneholde både avlyste og nylig planlagte stevner så les informasjonen om hvert stevne nøye for å sikre deg at det står «godkjent» som status på stevnet.

Under menypunktet Info stevner/Påmelding øverst på nettsiden vår finner dere nyttig informasjon hvis dere lurer på hvordan man melder seg på til eksterne stevner. For øvrig er det bare å ta kontakt med oss på friidrett@nesoddenif.no med spørsmål.

Lisens – viktig!
Det er også viktig at utøvere som er 13 år eller eldre leser informasjon om lisens under Stevner/Lisens. Per 1.1.21 må alle som er født i 2008 eller tidligere løse helårslisens for å delta på stevner. Ta gjerne  kontakt på friidrett@nesoddenif.no hvis dere lurer på noe rundt dette!

Startkontingenten og etteranmelding: Når utøverne våre deltar på eksterne stevner, betaler klubben startkontingent. Imidlertid er det slik at hvis man melder seg på etter at påmeldingsfristen er utløpt, ilegger arrangøren et gebyr/tar dobbel startkontingent per øvelse. Dersom en utøver etteranmelder seg til et stevne/øvelser, så må utøveren selv betale differansen mellom ordinær startkontingent og kravet fra arrangørklubben (altså selve etteranmeldelsesavgiften). Hvis startkontingenten i en øvelse er kr. 100 og etteranmeldingsavgiften er kr. 200, må det betales inn kr. 100. Differansen blir fakturert av NIF-kontoret via Min idrett etter stevnet. Slike ekstra kostnader kan enkelt unngås ved at man melder seg på innen påmeldingsfristens utløp.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.