Velkommen til klubbstevne torsdag 10. september

I forbindelse med treningen torsdag 10. september vil vi arrangere klubbstevne for puttegruppa og rekrutter.

Puttene (2004 og yngre):
Vi setter opp 60m hekk (mulighet for å løpe 40m hekk for de yngste), 60m, lengde og høyde. Man kan velge å prøve seg på alle øvelsene eller bare noen.
Oppmøte til vanlig tid, altså kl. 18.

Rekruttene (2001-2003):
Rekruttene får hoppe høyde og lengde og møter da til sin vanlige tid, kl. 19.
Det er også muligheter for rekruttene å løpe 60m hekk og/eller 60m. De av rekruttene som har lyst til å være med å løpe, må møte allerede kl. 18 denne dagen.

Stevnet er helt uformelt og veldig morsomt å være med på. Det koster ingenting, og det er ingen påmelding på forhånd. Bare møt opp på treningen så deler vi opp alle utøverne i passende grupper til de ulike øvelsene.

Vi kommer til å trenge litt hjelp av foreldre til enkle funksjonæroppgaver – meld dere til tjeneste når dere kommer 🙂

Velkommen alle sammen!