Ny dato 3. september: UM 2015 – kvalifisering

Vi har tidligere opplyst at det vil bli arrangert en 200m på Berger stadion i forbindelse med treningen torsdag 27. august.

Da flere utøvere har meldt fra om at de ønsker å få trent godt en uke til før denne “happeningen” finner sted, har vi besluttet å flytte 200m til treningen torsdag 3. september.

Dette er en anledning til å forsøke å kvalifisere seg til UM (Norgesmesterskapet for ungdom) som foregår på Romerike friidrettsstadion helgen 11.-13. september. De av ungdommene som ønsker å løpe stafett under UM, løpe 200m på treningen den 3. september.

Vi minner for øvrig også om at det er mulig å løpe bl.a. 200m under Groruddalslekene på Stovnerbanen i Oslo søndag 30. august. Dette stevnet og 200m på treningen 3. september, vil være de siste mulighetene for kvalifisering til årets UM. Påmeldingsfristen til Groruddalslekene går ut 25. august. Påmelding via Min idrett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *