Frogn på langs 13. september 2015

Frognmarkas venner inviterer til kulturell turmarsj fra Ramme gård i Vestby til Stupinn nær grensen til Nesodden. Det er åpen klasse for dem som vil løpe på tid. Distansen er 28 km.

Informasjon fra Frognmarkas venner:

I år deles det ut en tøff ski Buff, i tillegg til deltakermerke og marsjmerke. Turmarsjen går gjennom vekslende skog og kulturlandskap fra Ramme gård – til Stupinn, via historiske plasser i Frogn, og er en fin mulighet til å gjøre seg kjent i vår flotte kommune. Det blir servert drikke fra fem mellomstasjonene. Vi anbefaler likevel at du tar med egen drikke og matpakke (om du ikke løper), det blir mange kilometer for dem som vil gå hele turen. Det er bussretur til Drøbak og Ramme fra alle mellomstasjoner. De som løper, bør ta med tørt skifte, dette merkes i sekker og kjøres fra Ramme til Stupinn. Bussretur fra alle mellomstasjoner, og fra Stupinn er det bussavgang til Drøbak og Ramme gård hvert 30 minutt. Nytt i år er turboka Frogn på kryss og tvers som introduseres på marsjen, den gir en oversikt over 24 turer i Frogn med Historikk og faktaopplysning. Boka som er vannfast og rivesikker i Tyvek papir, vil fungere som en fin guide til Frogn på langs.

Gå videre til arrangementets egen hjemmeside for mer informasjon, løypekart og påmelding: Frogn på langs 2015

Frognmarkas venner er også på Facebook: Frognmarkas venner på Facebook

Frogn på langs 2015

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *