Høstens stevner og Bendit-uttak

Det er mye spennende som skjer på stevnefronten utover høsten. Allerede helgen 7. – 9. august braker det løs med Mizuno Tjalvelekene på Bislett. Påmeldingsfristen til dette stevnet er 31. juli, og dere melder dere på via Min idrett. For 2001 og 2002 er dette siste mulighet for uttak til Bendit-lekene på Jessheim 4. og 5. september så meld dere på! Embla (lengde) og Tor (høyde og lengde) er allerede tatt ut til Bendit-lekene (tidligere PEAB- og NCC-lekene) der utøverne representerer kretsen og kjemper mot de andre Østlandskretsene om å sanke mest poeng og «stikke av» med den gjeve pokalen.

Under menyvalget Stevner på toppen av nettsiden finner dere oversikt over flere stevner og annen relevant informasjon angående stevnedeltakelse. Og lurer dere på noe, kan dere alltid sende oss en e-post på friidrett@nesoddenif.no og spørre 🙂

På Facebooksiden vår ligger det mange bilder fra stevnene våre utøvere deltar på: https://www.facebook.com/Friidretten Velkommen innom!

Her er noen smakebiter:

Bendik Veidekke 2015 Bendik under årets Veidekkeleker på Lillehammer

Embla Tyrving 2015 Embla på Tyrvinglekene i juni

Tormod Veidekke 2015 Tormod på Lillehammer under Veidekkelekene i juni

Leon på Ullevi 2015 Leon på Ullevi i Göteborg under Världsungdomsspelen i juli

Rakel Tyrving 2015 Rakel på Nadderud under Tyrvinglekene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *