Norsk Friidretts sommerleir 21. – 26. juni 2015

Påmeldingen til sommerens høydepunkt er åpen! Norsk Friidretts sommerleir arrangeres for 17. år på rad i regi av Friidrettsforbundets Ungdomskomité. Dette er en uke fylt med morsomme aktiviteter som stranddag, lagkonkurranser, diskotek, foredrag, stafetter og friidrettstrening med dyktige trenere.

Leiren er et flott sosialt arrangement og et perfekt sted å skaffe seg nye venner! Den arrangeres fra søndag 21. juni til fredag 26. juni.

Hvor
Leiren arrangeres i Sigdal, der vi bor på skolen med kort avstand til friidrettsbane med gode treningsfasiliteter og fine forhold i nærområdet til annen aktivitet. Sigdal ligger i Buskerud kommune, litt under 2 timers kjøretur fra Oslo.

Transport
Leiren arrangeres uken etter Veidekkelekene, og det vil bli satt opp direkte transport med busser derfra slik at det er enkelt å kombinere begge deler. Kjøreturen er på omtrent 3 timer. Det vil i tillegg bli satt opp busser fra Oslo og Drammen.
Ved hjemreise vil bussene stanse i Drammen og Oslo.
Dersom noen kommer seg dit på egen hånd, er det viktig at vi får beskjed.

Mat
Det vil bli servert frokost, lunsj, middag og kvelds hver dag. Dersom du har noen allergier eller av andre grunner ikke spiser visse typer mat, er det viktig at du opplyser oss om dette ved påmelding.

Pris
Det koster 2500kr å være med på leiren. Dette inkluderer kost, losji og mye moro!
Transport med buss vil komme i tillegg, og vil ligge på mellom 200-250kr hver vei. Dette betales kontant på bussen.

Vi gjør oppmerksom på at alle kostnader knyttet til deltakelse på leiren, må betales av den enkelte utøver.

Alder
Sommerleiren er for ungdom mellom 14 – 17 år(født i 1998 – 2001).

Påmelding og lisens

Påmeldingsfristen er 12. juni kl. 17. Det kan bli fullt før dette så det lønner seg å være tidlig ute med påmeldingen. De som melder seg på leiren, må sørge for å ha løst lisens for 2015. Mer om lisens finner dere på nettsiden vår under Stevner/Lisens.

Følg lenken nedenfor for å få vite mer om leiren og for å komme til påmeldingssiden:

Norsk Friidretts sommerleir i Sigdal 21. – 26. juni 2015.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *