Rapport fra helga: Stafettgull i UM innendørs og fine resultater under Vinterlekene

Denne helga hadde vi utøvere i aksjon både i UM innendørs i Ulstein og under Vinterlekene støtter Redd Barna i Rudhallen i Bærum.

Markus og Bendik deltok i UM innendørs og hevdet seg veldig godt. Bendik ble nummer fem på både 400m og 800m, mens Markus tok sølv på 200m. I tillegg løp gutta stafett med vår samarbeidsklubb BUL – og tok like godt hjem gullet! Vi gratulerer gutta med flott innsats!

Lørdagen i Rudhallen startet med at Victoria N. og Erik deltok på ungdomssamling – et treningstilbud fra friidrettskretsene i Østlandsområdet. De meldte om at treningen var hard, men morsom, og at de fikk noen gode treningstips underveis. Etter treningen var det duket for kretsens stevne Vinterlekene støtter Redd Barna. Både Victoria og Erik løp flotte 600m i 12 års-klassene og ble hhv. nummer 1 (og ny pers) og nummer 3 i sine klasser. Eirik deltok i kule og 60m for G11 og satte ny pers i kule og årsbeste på 60m. Tormod er tilbake etter skade og sesongdebuterte på 60m, også han med ny pers. Gratulerer alle sammen!

Nå gleder vi oss til Bamselekene 21. og 22. mars 🙂

 

UM Inne 2015 stafettgull med BUL
Gullgutta i Ulsteinsvik!

 

 

10.3.2015 LH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *