Kretskampen i Karlstad og Askimlekene 2015

Lørdag 17. januar gikk kretskampen i Karlstad av stabelen. Fra Nesodden var Markus, Tormod og Tor tatt ut av Akershus friidrettskrets, samt at Alexandra var reserve. Kun Tor (G13) av våre hadde anledning til å være med til Sverige – og han hevdet seg svært godt! I høyde tok han seieren med et hopp på 1,45. I lengde ble han nummer to med resultatet 4,76. Og ikke nok med det… Grunnet forfall fikk Tor også muligheten til å prøve seg på 60 mhk, og han gikk like godt bort og tok seieren også i denne øvelsen! Totalt ga dette 39 poeng til Tor, og var et svært godt bidrag til at Akershus ble nummer 2 i kretskampen. Värmland vant. Flere bilder ligger på Facebooksiden vår.

Søndag deltok Eirik (G11) i Askimlekene. Han startet dagen med å komme i mål midt i heatet sitt på 60m (resultatlistene foreligger ikke i skrivende stund). I kule fikk Eirik opp et støt på 6,50, som er noe bak persen, men det holdt til en fin tredje plass i klassen.

Gratulerer til Tor og Eirik med flott innsats i helga.

Vi minner om neste stevne som er Skedsmolekene på Lillestrøm den 31. januar. Online påmelding via Min idrett innen fristen som er 25. januar. Her blir det øvelser for dere som er sju år og eldre – bli med!

Eirik i Askim klippet Eirik på pallen i Askim

 

Tor i Karlstad klippetTor i Karlstad
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *