Nyttårslekene støtter Redd Barna

I helgen deltok fire av våre utøvere i Nyttårslekene i Rudhallen. Lørdag ble Eirik (G11) nummer 3 i kule med et støt på 6,68 og ny pers. Tor gikk til topps i høyde (G13) etter å ha hoppet 1,55 i første forsøk. Han hadde også tre gode forsøk på 1,60, men det gikk ikke riktig veien denne gangen. Maria (J13) var veldig uheldig på 60 mhk og pådro seg en kraftig strekk. Det ser ut til at hun blir ute en stund fremover til skaden er leget. Vi ønsker henne riktig god bedring og gleder oss til hun er tilbake!

Søndag skulle Eirik løpe 60m og være med i lengde for første gang siden i fjor sommer. Også Eirik har vært ute grunnet skade. Han kom fint gjennom begge øvelsene, selv om det ikke ble noen nye rekorder eller pallplasseringer. På dette stevnet var det også mulig å prøve seg på vektkast (Liakov) som er en kastøvelse der man kaster kule baklengs over hodet. Her ble Eirik nummer 2 med et lengstekast på 9,53. Som avslutning på stevnet løp Bendik (G17) 1500m. Bendik tok seieren i øvelsen med tiden 4.36,1.

Vi gratulerer alle med fin innsats i Rudhallen!

Nesodden IF Friidrett arbeidet også denne gangen “i kulissene”. Stig Roar og Marit kjørte FriRes og sørget for at startlister og resultatlister tikket ut på løpende bånd, mens Lene gjorde en innsats i sekretariatet og som funksjonær i kuleringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *