Lisens 2015 – gjelder konkurranseutøvere født 2002 eller tidligere

Når vi nå er klare for stevnesesongen 2015, er det viktig at alle som er født 2002 eller tidligere sørger for å løse lisens for 2015. Uten lisens vil dere som er 13 år eller eldre ikke ha mulighet til å delta på stevner. Det er mulig at dere som har lisens i 2014 automatisk får varsel om fornyelse via Min idrett. Får dere ikke det, eller dere ikke har hatt lisens tidligere, må dere selv gå inn på friidrett.no og betale lisens. Lisensen må være på plass før dere deltar på første stevne i 2015. Inkludert i lisensen ligger det en forsikring som gir utøveren tilgang til ulike tjenester ved skader. Dere velger mellom ordinær lisens og utvidet lisens (velg en av variantene). Vilkårene for de to ulike variantene finner dere hos friidrett.no. Dere finner også mer opplysninger under Stevner/Lisens på nettsiden vår. Der er det også lenke til forbundets side med informasjon om lisens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *