Til nye høyder på BUL’s julestevne!

I år gikk BUL’s tradisjonsrike julestevne av stabelen i den flotte Rudhallen i Bærum Idrettspark lørdag 6. desember. Seks utøvere fra Nesodden IF Friidrett var påmeldt til stevnet, men Tormod måtte dessverre stå over på grunn av skade.

Dagen fikk en pangstart da Tor tro skikkelig til i høydekonkurransen for G13. Vi hadde visse forventninger etter hans imponerende hopping på siste karusellstevne på Berger stadion i høst, og Tor innfridde alt vi håpet på og mer til! Tor er 12 år, men deltok i konkurransen med 13-åringene siden det ikke var høyde for G12 på dette stevnet. Vi fulgte spent med fra åpningshøyden 1,25 m. Etter 1,50 m måtte den argeste konkurrenten takke for seg, men Tor fortsatte å hoppe og endte til slutt med resultatet 1,56 m. Utrolig flott av Tor! Dette er det høyeste noen 12-åring har hoppet i Norge i år. Både Tor med far Gustav og trener Trond, og vi som så på, var hoppende glade! Sjekk Facebooksiden vår for å se video av Tors rekordhopp.

Neste øvelse for våre var 60m for G16. Markus stilte på startstrek for første gang etter skadeavbrekk, og løp svært godt. Han ledet lenge, men ble til slutt slått med 12 hundredeler av Johannes fra BUL. Markus sin tid var imidlertid meget god: 7,48 sek og ny pers!

Eirik, som sliter med hæltrøbbel, måtte nøye seg med i kule for G10. Her fikk han opp et lengste støt på 5,85 m som er et stykke bak persen, men allikevel en fin start på innendørssesongen. Resultatet var det niende beste blant de 23 startende.

Tor skulle i aksjon igjen, denne gang i lengde for G12. Flott resultat igjen med lengste hopp på 4,88 m og ny førsteplass til Tor!

Da Markus gikk i startblokka på 200m for G16, var det duket for nok en dyst med Johannes fra BUL. Markus sin tid på 23,62 sek holdt til en ny andreplass bak Johannes.

På 600m for G11 hadde vi gleden av å stifte bekjentskap med Erik som løp så bra i Nesodden på langs tidligere i høst. Erik leverte et flott baneløp i Rudhallen med tiden 1.59,95 og sjuende plass.

Vi avsluttet dagen med Bendik sin 600m for G16. Her var det svært tett mellom de to beste. Sander fra Tyrving trakk til slutt det aller lengste strået, men Bendik satte flott pers og tok en klar andreplass med tiden 1.30,84.

I tillegg til alle disse flotte prestasjonene ute på banen, bidro også Nesodden IF Friidrett godt i kulissene. På sedvanlig vis hadde vi også denne gangen ansvaret for kjøring av FriRes for BUL. FriRes er datasystemet som håndterer oppropslister, etteranmeldte, oppsett av heat i løpsøvelser, startlister, registrering av resultater, samt kjøring av resultatlister. En kjempeviktig oppgave som vi tar hånd om på vår overbyggingsklubb BUL sine stevner. Denne gangen var det Geir, Marianne, Marit og Stig Roar som gjorde en flott innsats gjennom en lang stevnedag.

Vi gratulerer alle med flott innsats i Rudhallen!

Tor på pallen med to medaljer Eirik kule G13 Tor G12 ny rekord i høyde G16 60m Markus MedaljeErik julestevne 2014Erik julestevnet 2014 2