Klubbkveld med utdeling av diplomer og priser

Tirsdag 25. november var det duket for årets klubbkveld for rekrutter og ungdom. Etter en fin treningsøkt ute på Berger, samlet vi oss på NIF-huset. Kvelden bød på bilder fra året som snart er over, samtidig som vi koste oss med pizza. Vi hadde også tenkt å se en dokumentar om Usain Bolt, men teknikken stod oss dessverre ikke helt bi denne kvelden. Hvis noen har lyst til å se filmen, ligger den tilgjengelig på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=UB_ZQfxXbTc

Vi avsluttet klubbkvelden med utdeling av diplomer og priser for 2014. De som ikke hadde anledning til å delta på klubbkvelden, vil få overrakt sine diplomer på trening. I år er det følgende utøvere som får diplomer og priser:

• Årets utøver menn: Markus Færevik (sølvmedalje UM innendørs (Bærum) 200m med tiden 23,26, bronsemedalje 4x200m stafett i UM innendørs (Bærum), gullmedalje med BUL på 4x100m stafett i UM (Grimstad) og aldersrekord (tangering) på G16 60m med tiden 7,50).
  • Årets utøver kvinner: Alexandra Dramstad (klubbrekord kvinner senior 100m med tiden 12,99 og aldersrekord J16 200m med tiden 27,17)
  • Årets utøver rekrutt: Tor Rudlang Jansen (aldersrekord G12 høyde med 1,49 m)
  • Innsatsprisen ungdom: Mailin Andersen
  • Innsatsprisen ungdom: Victoria Øvretvedt
  • Innsatsprisen rekrutt gutter: Tormod Halfdansen-Aspen
  • Innsatsprisen rekrutt jenter: Rakel Maria Aafløydal
  • Diplom til Victoria Nitteberg for aldersrekord J11 200m med tiden 32,71 og 600m med tiden 1.57,95
  • Diplom til Robin Johansen for bronsemedalje i UM (Haugesund) spyd junior med 47,93 m
  • Diplom til Bendik Schartum Thorbjørnsen for bronsemedalje 4x200m stafett i UM innendørs (Bærum), gullmedalje med BUL på 4x100m stafett i UM (Grimstad) og bronsemedalje med BUL i UM på 1000m stafett (Haugesund)
  • Diplom til Tobias Verheugen Hvidsten for bronsemedalje 4x200m stafett i UM innendørs (Bærum)
  • Diplom til Jakob Prebensen Muladal for bronsemedalje 4x200m stafett i UM innendørs (Bærum)

Vi gratulerer med alle flotte prestasjoner som førte til diplomer og priser!

Bendik, Victoria, Tor og Markus Gjengen Maja, Signe og Victoria Markus og Q Q gir diplom til spøkelset på NIF-huset Q og Tor rekrutt jenter Rekruttgutta Rekruttjentene Ungdommene