Info og påmelding NPL 2021

Nesodden IF Friidrett inviterer til Nesodden på langs (NPL) søndag 17. oktober. 

Påmeldingsfristen er søndag 9. oktober. Det vil bli mulig med etteranmelding mot økt start kontingent fram til lørdag 16. oktober (prisen på alle distanser øker med 50 kr etter 9. oktober).

Meld deg på NPL 2021 her!

Vi gleder oss til å kunne arrangere NPL nesten som normalt! Det blir fellesstart på alle distanser kl. 12:00. Følg gjerne Facebook-siden til Nesodden på langs – her vil nyttig informasjon publiseres fortløpende. Årets arrangement finner du også på Facebook.

Vi tar ikke i mot påmeldinger på selve løpsdagen. NB! Foreldre som ønsker å løpe med barn på Bånn Pine må melde seg på løpet som deltaker. Alle distanser har målgang på Berger stadion.

Covid-19: Skulle myndighetenes retningslinjer for arrangement endres slik at det ikke blir mulig å gjennomføre arrangementet, vil startavgift og eventuelt utgift til buss bli returnert. Vi minner om at de som er syke på løpsdagen må holde seg hjemme. 

Startavgift 2021:
Hardhausen 13,4 km (fra Mykleurd/Fagerstrand) – kr. 300 (øker til kr. 350 etter 9. oktober)
Styrkeprøven 6 km (fra Gaupefjell/Fjell) – kr. 250 (øker til kr. 300 etter 9. oktober)
Bånn pine 3 km (fra To gård) – kr. 100 (øker til kr. 150 etter 9. oktober)

Busstransport: Det er satt opp buss fra Berger banen til start på Styrkeprøven (Fjell) og Hardhausen (Myklerud). Busstransport bestilles ved påmelding til arrangementet og koster 50kr per pers. Det er satt opp biler som kjører bagasje fra start på styrkeprøven og Hardhausen til mål (Berger Stadion). 

Lisens: Utøvere født i 2008 eller tidligere, må ha lisens for å delta. Dersom dere ikke har helårslisens fra Norges friidrettsforbund, er det krav om at den enkelte løser engangslisens i forbindelse med påmeldingen. For Bånn pine og Styrkeprøven koster engangslisensen kr. 30, mens for Hardhausen koster den kr. 40.
Les mer om lisens på www.friidrett.no.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Nesodden IF Friidrett på friidrett@nesoddenif.no.

Comments are closed.