Bestilling av hettegensere

Nå tar vi imot bestillinger på skikkelig fine Nesodden IF Friidrett-hettegensere. Genserne er svarte og har klubblogo og sponsormerker foran. På ryggen står det Nesodden IF Friidrett.

Prisen (egenandel) er kr. 100 per genser. Dette betales på Vipps ved utlevering. Vi håper at genserne blir klare for henting i slutten av april. Beskjed kommer når det er klart.

Bestillingsfristen er 8. april. Dere bestiller via denne lenken. Hvis dere ikke får bestilt via lenken, kan dere sende bestilling på e-post til Marianne Husby (mariannehusby@hotmail.com) og angi størrelse og antall.

Etter påske kommer vi også til å kjøre en ny bestillingsrunde med konkurransetøy fra CRAFT. Utvalget består av t-skjorter, tights, jakker, bukser og konkurransetopper. Dette kommer det mer informasjon om.

Comments are closed.