Lerøysamlinger og Lerøylekene 2021

Lerøylekene er høydepunktet gjennom friidrettssesongen for alle 13 og 14 år gamle friidrettsutøvere over hele landet, hvert eneste år. I 2021 er det årskullene 2007 og 2008 som skal i ilden på Rjukan stadion helgen 11. og 12. september.

I forkant av Lerøylekene arrangeres det treningssamlinger, bedre kjent som Lerøysamlinger. Disse samlingene var egentlig planlagt å starte opp i november, men som følge av smittesituasjonen har første samling blitt utsatt gang på gang. Nå er det derimot endelig bestemt en konkret dato for når årets Lerøy-Kick off vil finne sted. Søndag 18. april er altså bare å notere seg! Samlingen holdes i Bærum idrettspark (Rudhallen).

Det er selvfølgelig ikke mulig å garantere for at smittesituasjonen tillater samling i april. Derfor følger vi hele tiden nøye med på gjeldende smittevernregler og -tiltak, og hvis det ikke er mulig å gjennomføre samlingen i april, vil den utsettes til mai.

Vår egen Marianne Husby skal være leder på samlingene og hun skal også være med til Rjukan på Lerøylekene i september. Lurer dere på noe, kan det snakke med Marianne (mariannehusby@hotmail.com).

Info om Lerøysamlingene finner dere ved å følge denne lenken.

Mer informasjon om både Lerøylekene og -samlinger finnes også på denne siden.

Vi håper dere har lyst til å være med!

Comments are closed.