Informasjon til deg som skal løpe Nesodden på langs søndag 11. oktober

Torsdag kveld sendes det ut informasjonsmail til alle deltakere i årets Nesodden på langs. Innholdet i e-posten gjengis nedenfor.

Det ligger an til at vi klarer å arrangere Nesodden på langs til tross for den rare tiden vi lever i. Covid 19-pandemien har virkelig preget dette året. Vi minner om at avlysning kan finne sted helt fram mot løpsdagen dersom smittesituasjonen endrer seg. For øvrig ber vi deg legge merke til følgende:

Du er selv ansvarlig for din deltakelse, men Nesodden IF Friidrett skal gjøre sitt beste for å legge forholdene til rette for at arrangementet blir så trygt som mulig. Følg til enhver tid henvisningene fra funksjonærene i gule vester!

Vi ønsker ikke publikum ved målgang, vi kommer til å stenge av tribunen for å unngå store folkemengder. Det blir anledning til å slippe av og hente de som har løpt.

Før løpet

  • Vi minner om at alle de grunnleggende smittevernreglene må følges. Ved minste tegn på sykdom skal man holde seg hjemme.
  • Det blir ingen buss-transport til startstedene i år, ei heller transport av bagger tilbake til Berger stadion.
  • Møt opp så nærme ditt oppgitte starttidspunkt som mulig ferdig oppvarmet, helst 10 minutter før din start. Dette for å unngå at det hoper seg opp unødvendig mange løpere ved startområdene.
  • Lurer du på hvordan du kommer deg til ditt startsted? Klikk her

Underveis

  • Hold god avstand underveis i løpet, ikke ligg for tett opptil andre løpere underveis – løp heller forbi!  Ikke spytt når andre er i nærheten av deg. Vis hensyn.
  • Det blir ingen drikkestasjoner i år – ta med det du trenger av drikke underveis.

Målgang

  • Etter målgang ber vi alle trekke ut av stadionområdet og hjem så fort som mulig.
  • Det blir utdelt vannflasker ved målgang

Puljeinndeling
I år er blir det puljestart med 10 minutters startintervall. Første start for Styrkeprøven og Bånn pine går kl. 11:00. Første start på Hardhausen går kl. 12:00. Det er viktig at alle sjekker nøye når de skal starte. Det er ingen mulighet for å starte i annet pulje enn den man er satt opp i! 

Oversikt over puljene finner dere i e-posten dere har fått: Informasjon til deltakerne i NPL 2020.

Premiering
Beste kvinne og beste mann på hver av de tre distansene får premie. Det er et gavekort fra Energihuset Sport og Fritid, og ettersendes i posten.

Henting av startnummer
Alle må hente startnummer før stevnedagen. Det er kun deltakere som ikke er fra Nesodden som får tildelt startnummer på startstedet.

Startnummerutdeling:

  • Fredag  09.10 på Tangen senteret utenfor energihuset sport og fritid: Kl.16:30-18:30
  • Lørdag 10.10 på Berger Stadion ved målhuset: Kl. 12:00-14:30


Vel møtt og lykke til i løpet!

Neste år håper vi at vi igjen kan lage det flotte arrangementet vi egentlig ønsker. Takk for at du bidrar til at årets arrangement blir en positiv opplevelse!

Comments are closed.