Nesodden på langs – hvordan komme seg til start?

Det vil ikke bli satt opp buss fra Berger til startområdene i år. Alle løpere er selv ansvarlig for å komme seg til start på en trygg og hensynsfull måte. Vi oppfordrer så langt det er mulig å bli kjørt til start dersom man ikke kan gå eller sykle. Det er begrensede parkeringsmuligheter ved start for Styrkeprøven, og delvis også ved start for Hardhausen.

På Berger stadion (mål) er det mulighet for å parkere. For de som er lokalkjente er det fint om man kan bruke parkeringsplassen på Nesodden videregående skole (Kjartan Veldes vei 12), rett nord for stadion. Er det fullt på Berger er det her man må parkere. Ikke parker utenfor oppmerkede plasser.

Start Bånn Pine, på To gård
Ligger i gangavstand fra Berger stadion. Ikke gå i løypa etter at første start har gått. Gå gjerne via Alværn eller Toveien fra Flateby gård (v/Tangen trelast)

Start Styrkeprøven, Gaupefjell
Det er mulig å ta buss, stoppet heter Fjell veiskille. Sjekk ruter.no for rutetider, husk munnbindpåbud på bussen.

Start Hardhausen, Myklerud
Det er mulig å ta buss, stoppet heter Torneveien. Sjekk ruter.no for rutetider, husk munnbindpåbud på bussen.

Comments are closed.