Fin kveld på Berger stadion under PLUGGEN Elektro friidrettsstevne 15. september

Rundt 40 utøvere stilte til start i flott høstvær. Litt tynt oppmøte fra vår yngre utøvere (store deler av 08 kullet var på leirskole), men flott innsats og mye bra av de som deltok. Men mange utøvere fra Østlandet fant veien til Nesodden og Berger stadion. Foreløpig resultatliste finner dere lenger ned på siden.

Flere høydepunkter blant våre egne utøvere 
David perset igjen på 60m med 7,72, nå kun 7 hundredeler bak NIF aldersrekorden til Christian Ellingstad. David perset også på 100m med 12,33. Pers også av Elizabeth i kule J 19 med 9,88. Fin 60m av Matea J12 med 9,12. Felix brøt 5 meter for første gang i lengde. Imponerende debut på friidrettsbanen for Casper Nordgreen Hafsteen (G 14) med 37,98 i spyd.

Kveldens høydepunkt ble 600m menn senior
Her ble det løpt fort både i B- og A-heatet under kveldens PLUGGEN Elektro stevne. B-heatet ble vunnet av Andres Fjeld Halvorsen, Vidar, på 1.23,26, hvilket er nasjonal aldersrekord G 15. Her gjorde Birk en flott fartsholder jobb og har mye av fortjenesten for at alle i B-heatet satte perser. A-heatet ble vunnet av Leon Douglas på 1.19,16. Andreplass til Ole Jakob Solbu, Ås IL med tiden 1.19,66, hvilket er like bak nasjonal aldersrekord for G 17. Å arrangere raske 600meter er i ferd med å bli en tradisjon for Nesodden IF. I fjor satte Luca Thompson nasjonal U 22 rekord på Berger stadion med 1.17,88.

Resultater
Resultatliste finner dere her:
Resultater foreløpig liste PLUGGEN elektro Berger stadion 15.09.20. Eventuelle feil bes meldt til Stig Roar Husby omgående. Vi er klar over at det for noen av utøverne er angitt feil vekt på kastredskap. Dette blir rettet opp før oversendelse av resultater til forbundet, og det er derfor ikke nødvendig å gi oss tilbakemelding om dette.

Takk til alle som kom og deltok på PLUGGEN Elektro friidrettsstevne på Nesodden og gratulerer med flotte resultater!

Comments are closed.