Påmeldingen til årets Nesodden på langs er åpen

Friidrettsgruppa i Nesodden IF inviterer til Nesodden på langs søndag 11. oktober.

Det har vært få løpe i år, men mange har benyttet den spesielle situasjonen vi har hatt til å trene godt. Vi håper/forventer derfor at mange er klar for å teste formen på NPL.

Løpet vil i år bli litt annerledes pga. Covid19. Vi tar forbehold om endringer i smitteverntiltak og er nødt til å ta hensyn til eventuelle endringer før 11. oktober.

Basert på nåværende smitteregler for gjennomføring av mosjonsløp blir vi nødt til å dele inn NPL i to arrangement, et for de to korteste distansene (Bånn Pine og Styrkeprøven) og et for Hardhausen. Det blir puljestart på 25 stk. totalt 200 deltakere på hvert arrangement.

Planen er at Styrkeprøven (6 km fra Gaupefjell) og Bånn pine (3 km fra To gård) starter kl. 12. Hardhausen (13,4 km fra Fagerstrand) starter etter de to første løpene har gått i mål.

Som arrangør er vi pålagt å ha full kontroll på hvem som deltar på arrangementet. I år vil det derfor ikke være noen mulighet for etteranmeldinger etter påmeldingsfristen som blir satt til søndag 4. oktober. For å ha kontroll på antall og hvem som løper må foreldre som ønsker å løpe med barn på Bånn Pine må melde seg på løpet.

I forhold til restriksjoner på antall deltakere (200) er det lurt å melde seg på så fort som mulig. Da gjelder førstemann til mølla. De som har planer om å løpe fort og ønsker å løpe i første pulje på Hardhausen og Styrkeprøven må angi dette ved påmelding og føre opp antatt løpstid i hele minutter.

Skulle myndighetenes retningslinjer for arrangement endres slik at det ikke blir mulig å gjennomføre arrangementet vil startavgiften bli returnert.

Familiepåmelding med rabatt blir ikke mulig i år på grunn av strenge korona restriksjoner på antall deltagere. Det blir heller ikke mulighet for busstransport.

Påmelding gjøres her.

Deltakeravgift 2020
Hardhausen (fra Myklerud/Fagerstrand) – kr. 300
Styrkeprøven (fra Gaupefjell/Fjell) – kr. 250
Bånn pine (fra T0 gård) – kr. 100

 

Comments are closed.