Nesodden på langs søndag 11. oktober

Påmeldingen åpner 15. august.

På grunn av Covid-10 blir løpet litt annerledes i år
Vi tar forbehold om endringer i smitteverntiltak og er nødt til å ta hensyn til eventuelle endringer før 11. oktober. Basert på nåværende regler (per 2. august) for gjennomføring av mosjonsløp vil vi dele inn NPL i to arrangementer, ett for de to korteste distansene (Bånn Pine og Styrkeprøven) og ett for Hardhausen. Det blir puljestart med 25 deltakere per pulje, og maksimalt 200 deltakere på hvert arrangement. Styrkeprøven (6 km fra Gaupefjell) og Bånn pine (3 km fra To gård) starter kl. 12. Hardhausen (13,4 km fra Fagerstrand) starter etter de to første løpene har gått i mål.

Som arrangør er vi pålagt å ha full kontroll på hvem som deltar på arrangementet. I år vil det derfor ikke være mulighet for å melde seg på etter påmeldingsfristen har gått ut. Fristen blir satt til søndag 4. oktober.

Vi åpner påmeldingen 15. august! Da er det førstemann til mølla som gjelder. Ønsker du å sikre deg en plass så er det lurt å melde seg på med en gang! Mer informasjon om gjennomføringen av årets løp kommer så snart vi har klargjort for påmelding.

Vi krysser fingrene for at alle skal få muligheten til å løpe høstens vakreste løp på Nesodden!

 

Comments are closed.