Stevner sensommer og høst

Det er økende aktivitet å spore hos klubbene rundt i landet, og det er flere godkjente stevner som er lagt ut i terminlista på friidrett.no.

Vi har sammenfattet en oversikt over stevner som er i “Oslo-området”, og disse finner du under menyvalget Info stevner/ Aktuelle stevner og terminliste. Der finner du også lenke til den komplette terminlista for hele landet som er det lurt å følge med på dersom du ønsker å konkurrere. Terminlista oppdateres løpende med nye stevner.

Gledelig er det også at det er mulig å gjennomføre mesterskap i år. Kristiansands IF har påtatt seg å arrangere Junior NM (kun for årskullene 1998 – 2002) 14. – 16. august, mens Ull/Kisa arrangerer Ungdomsmesterskapet – UM – 28. – 30. august (kun for årskullene 2003 – 2005). Lerøylekene for Østlandet blir i år arrangert av Rjukan IL 13. og 14. september (uttak og påmelding til stevnet gjøres av kretsen). Lerøylekene er for årgangene 2006 og 2007. Hovedmesterskapet – NM – skal arrangeres av Fana IL 18. – 20. september.

Det planlegges også stevner på Berger stadion etter sommerferien, og datoer og mer informasjon om dette kommer etterhvert som vi har det klart.

Lurer du på noe når det gjelder deltakelse på stevner utenfor Nesodden, ta kontakt med din trener eller send en e-post til friidrett@nesoddenif.no.

Comments are closed.