Nesodden på langs søndag 14. oktober – informasjon til deg som skal delta

Den store dagen nærmer seg med stormskritt! Løypene er ferdig oppmerket, og meteorologene melder om god temperatur og pent vær. Startskuddet går kl. 12 fra samtlige startsteder (Myklerud, Fjell og To gård).

Her er informasjon om henting av startnummer:

Lørdag 13. oktober: Utdeling av startnummer på Tangen nærsenter, ved Energihuset Sport og Fritid, mellom klokka 11 og klokka 13. Vi håper flest mulig henter startnummer på lørdag.
Søndag 14. oktober: For de som ikke kan hente startnummer lørdag, deler vi også ut startnummer på Berger stadion på selve løpsdagen. Utdelingen foregår mellom klokka 10 og klokka 11. Uavhentede startnummer tas med til startstedet, men vi ber om at flest mulig henter startnummer enten lørdag eller senest klokka 11 på Berger stadion søndag.

Det går fint å hente startnummer til flere enn seg selv.

Busstransport fra Berger stadion til Fjell og Myklerudbanen på Fagerstrand før start: Dere som har meldt dere på busstransport må være klare for avgang fra parkeringsplassen på Berger stadion kl. 11 søndag.

Bagasjetransport fra startsted og tilbake til Berger stadion: Vi sørger for at sekk med oppvarmingstøy og lignende blir med tilbake til Berger stadion fra startstedet.

Har du ikke meldt deg på, men har lyst til å være med å løpe? Det er ikke for sent!
Vi gleder oss til å se mange ivrige løpere ute i løypene! Påmeldingen er åpen frem til kl. 11 søndag. De som melder seg på på søndag, må hente startnummer på Berger stadion innen klokka 11.

All informasjon om Nesodden på langs finner dere under menypunktet Nesodden på langs 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *