Klart for trening og konkurranser igjen!

Nå er sommerferien snart over, og denne uken starter vi opp trening igjen for alle gruppene. Full oversikt over gruppene og treningstidene finner dere her: https://nesoddenif.no/friidrett/puttegruppa-2002-2007/

Torsdag 16. august blir det holdt et kveldsstevne (langhekk) på Berger stadion fra kl. 19. Dette er for utøvere som er født 2003 og tidligere. Det er online påmelding i Min idrett senest 15. august. 

Torsdag 23. august blir det karusellstevne på Berger stadion, denne gang for de som er født i 2004 og tidligere. Vi ber alle melde seg på via Min idrett i forkant av stevnet. Dette er viktig for å få til en god gjennomføring på stevnedagen. Frist for påmelding er 22. august. Klikk på denne lenken og videre på Meld på så kommer dere til Min idrett: https://wp.nif.no/PageTerminDetail.aspx?LinkId=321954

Vi gleder oss til å se dere alle sammen igjen på Berger stadion!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *