Bli med på dommerkurs!

Aldri før har vi hatt så mange ivrige barn og ungdommer i full aktivitet inne i Bjørnemyrhallen og ute på flotte Berger stadion sommerstid.

Skal vi også la alle disse få muligheten for å prøve seg på konkurranser ute på Berger stadion til sommeren, trenger vi flere dommere. Vi arrangerer derfor et dommerkurs i NIF-huset i uke 11.

Del 1: tirsdag 13. mars kl. 18 til 21.30
Del 2: lørdag 17. mars kl. 10 til 16.30 (inklusiv skriftlig prøve)

Du trenger ingen forkunnskaper eller egen erfaring fra friidrett for å delta. Og det er helt greit å være med på deler av kurset også, dersom du ikke tenker å avlegge prøve! De som ikke avlegger prøve, blir ikke dommeraspiranter, men får verdifull kunnskap om friidrettsøvelsene og vil kunne gjøre en kjempejobb som medhjelper/funksjonær på stevnene vi arrangerer på Berger stadion.

Dersom du ønsker å bli dommer, men ikke har anledning til å være med på del 2, vil det kunne bli muligheter for å ta del 2 et annet sted på et senere tidspunkt.

Har du egentlig mest lyst til å bli starter?
De som ønsker å bli starter på friidrettsstevner, må først ta dommerkurs (og avlegge prøve). Så her er det bare å henge seg på altså!

Mer informasjon om det å være dommer og/eller starter finner dere på friidrett.no.

Vil du delta på dommerkurset på Nesodden?
Send din påmelding til friidrett@nesoddenif.no så fort som mulig, og senest i løpet av søndag 11. mars.

Velkommen til kurs!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *