Praktisk informasjon Nesodden på langs 15. oktober

Søndagens store løpsfest nærmer seg med stormskritt, og vi håper mange av dere har vært ute i terrenget og testet løypene.

Starttidspunkt
Startskuddet for alle tre distansene går klokka 12 på søndag, enten du skal løpe Hardhausen, Styrkeprøven eller Bånn pine.

Startnummer
Lørdag 14. oktober: Utdeling av startnummer på Tangen nærsenter, ved Energihuset Sport og Fritid, mellom klokka 11 og klokka 12.30. Vi håper flest mulig henter startnummer på lørdag.
Søndag 15. oktober: For de som ikke kan hente startnummer lørdag, deler vi også ut startnummer på Berger stadion på selve løpsdagen. Utdelingen foregår mellom klokka 10 og klokka 11. Uavhentede startnummer tas med til startstedet, men vi ber om at flest mulig henter startnummer enten lørdag eller senest klokka 11 på Berger stadion søndag.

Det går fint å hente startnummer til flere enn seg selv.

Har du ikke meldt deg på, men har lyst til å være med å løpe? Det er ikke for sent!
Vi gleder oss til å se mange ivrige løpere ute i løypene! Påmeldingen er åpen frem til kl. 11 søndag. De som melder seg på på søndag, må hente startnummer på Berger stadion innen klokka 11. Påmelding skjer her: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=34529

Busstransport
De som har bestilt busstransport til start Hardhausen og Styrkeprøven, må være på plass i bussen innen avgang fra Berger stadion klokka 11 søndag. Det er ikke busstransport til To gård og starten på Bånn pine.

Strava
Bruker du Strava? Du finner løypeprofil m.m. her: https://www.strava.com/segments/16238812?filter=overall


Nesodden IF Friidrett ønsker alle velkommen til årets Nesodden på langs og håper dere får en fin løpetur i Nesoddmarka!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *