Rema 1000 friidrettskarusellstevne 24. august 2017 fra kl. 18

Torsdag 24. august skal vi arrangere høstens første karusellstevne på Berger stadion. Denne gangen legger vi opp til forhåndspåmelding via Min idrett (www.minidrett.no). Logg på med samme brukernavn og passord som dere benytter når dere skal betale medlemskontingent og treningsavgift. Når dere er pålogget, kan dere søke opp stevnet. Alternativt kan dere bruke denne lenken: https://wp.nif.no/PageTerminDetail.aspx?LinkId=311835 og klikke på “Meld på”. Da får dere (forhåpentligvis) opp stevnet direkte etter pålogging.

Meld dere på de øvelsene dere ønsker å delta på – gjerne alle øvelser i aktuell aldersklasse. Skulle motet svikte for de yngste underveis, behøver man allikevel ikke delta i alle øvelsene på selve stevnet.

Klasser/øvelser:
7/8år (2010/2009): 40m – Liten ball – Lengde
9 år (2008): 40m – Liten ball – Lengde/Høyde
10år (2007): 80m – Liten ball – Lengde/Høyde
11-14år (2006-2003): 80m – 600m – Høyde – Spyd
15år (2002) og eldre: 100m – 600m – Høyde – Spyd

Husk at man starter i den aldersklassen som tilsvarer alder man fyller i inneværende kalenderår (f.eks. melder 2004 seg på i 13-årsklassene). Påmeldingsfristen er 23. august. Er det noen som ikke får til å melde seg på via Min idrett, skal vi ordne påmelding for dere (men det er viktig at dere prøver selv først). Ta kontakt hvis dere har spørsmål: friidrett@nesoddenif.no.

Tidsskjema for kvelden kommer nærmere stevnedagen.

Vi skal også ha karusellstevne torsdag 14. september, før vi runder det hele av med åpent Nesoddmesterskap i friidrett søndag 24. september. Mer informasjon om dette kommer senere.

Velkommen til en spennende kveld på Berger stadion!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *