Världsungdomsspelen 30. juni – 2. juli 2017

De siste to årene har vi igjen stilt med utøvere på VU-spelen på Nye Ullevi i Göteborg. I 2017 foregår stevnet fredag 30. juni til søndag 2. juli. Dette er et stort og spennende stevne å være med på for erfarne utøvere. I 2016 ble det satt deltakerrekord med hele 8 400 starter i løpet av tre stevnedager. Om lag 40 % av deltakerne er fra land utenfor arrangørlandet Sverige. Det er gøy å konkurrere på Ullevi! Har du ikke deltatt på stevner før, er det lurt å skaffe seg god erfaring på stevner i Norge før du tar turen til Göteborg, men for deg som har deltatt på en del stevner og har lyst til å bryne deg på internasjonal konkurranse, er dette stedet!

Besøk VU-spelen sin hjemmeside http://www.vuspel.se/ for all informasjon om stevnet.

På dette stevnet må klubben sørge for påmelding. Dette må vi gjøre senest 9. juni. Vi ønsker derfor beskjed om påmeldinger snarest, og senest 1. juni, fra de som skal delta på stevnet. Når dere melder dere på, må dere sende e-post til friidrett@nesoddenif.no med følgende opplysninger: Fullt navn på utøver, hvilke øvelser dere skal være med på og årsbeste i hver øvelse (bestenotering i 2016 og 2017 teller som årsbeste). Oppnår dere bedre resultat etter at påmelding er registrert, kan vi oppdatere dette i systemet. NB! Det er kvalifiseringskrav i lange kast.

Overnatting bestilles av den enkelte (se hoteller med avtalepris på VU-spelen sin hjemmeside). Det begynner å fylles opp på hotellene så skal man få avtalepris, må rom bestilles snarest. Scandic Opalen er allerede fullt. Scandic Europa er per 13. mars et godt alternativ.

Deltakerne på VU-spelen får også gratis inngang på Liseberg (turer i karusellene må man betale selv), og et besøk der hører jo med når man er i Göteborg!

Per 13. mars har følgende av våre utøvere meldt fra at de skal delta: Victoria Nitteberg, Maja Ellefsrud og Eirik Halfdansen-Aspen. Vi regner med at flere melder sin interesse i ukene frem mot påmeldingsfristen 🙂

Hvis dere lurer på noe, er det bare å ta kontakt på friidrett@nesoddenif.no.

NU KÖR VI!

 Leon, Quincy og Tormod 2015

 Victoria 2016

 Rakel 2016

 Eirik 2016

 Bendik 2016

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *