Dette skjer i friidrettsgruppa i tiden fremover

Påsken er vel overstått, og vi er klare for flere friidrettsaktiviteter på Nesodden 🙂

Treninger:

Puttegruppa (2005 og yngre) fortsetter inne i Bjørnemyrhallen på torsdager kl. 18 – 19 inntil ny beskjed kommer.

Rekruttgruppa (2002 – 2004) flytter ut på Berger stadion på tirsdager kl. 18. På torsdager fortsetter vi inne i Bjørnemyrhallen kl. 19 noen ganger til.

Ungdomsgruppa (2001 og eldre) har nå alle treninger på Berger stadion: tirsdager kl. 17, torsdager kl. 19 og lørdager kl. 12.30.


Kretsmesterskap i terrengløp for Oslo og Akershus:

Den 25. mai skal vi arrangere KM i terrengløp i terrenget rundt Berger stadion. Vi håper mange av våre utøvere har lyst til å delta (påmeldingsfrist 23. mai), og at noen voksne kan stille som funksjonærer (enkle oppgaver). Mer informasjon om mesterskapet finner dere under menyvalget KM terrengløp 2017.


Stevner:

Vi planlegger å ha ett karusellstevne før sommerferien (1. juni) og to karusellstevner etter sommerferien (24. august og 14. september). Disse stevnene arrangerer vi i forbindelse med torsdagstreningene på Berger stadion. I tillegg har vi planer om å arrangere åpent Nesoddenmesterskap i friidrett søndag 24. september.

Årets TINEstafetten (for skolene på Nesodden) går av stabelen på Berger stadion 10. mai.

Terrengløpet Nesodden på langs foregår i år den 15. oktober. Påmeldingen er åpen så det er bare å melde seg på og forberede seg til høstens store fest i Nesoddmarka.

I tillegg til våre egne stevner på hjemmebanen vår, blåses snart utendørssesongen i gang for fullt rundt omkring i landet. Oppdatert oversikt over stevner frem til første helga i juli ligger under menyvalget Stevner/Aktuelle stevner og terminliste 2017.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *