Treningstider Ungdomsgruppa (2001 og eldre)

Tirsdag 1. november flytter vi tirsdagsøkten fra Berger stadion og inn på Bislett stadion. Vi starter kl. 17. Stig Roar er ansvarlig for økten. For tekniske utøvere er det muligheter for samtrening med BUL (v/Unni Helland). Inngang til innendørs løpebane på Bislett skjer via treningsinngangen i Sofies gate.

På torsdager fortsetter vi ute på Berger stadion inntil videre. Oppstart kl. 19. Quincy er ansvarlig for torsdagsøkten. Husk å kle dere godt!

Dere i ungdomsgruppa må også følge med på informasjon fra Stig Roar som legges ut under Trening/Ungdomsgruppa info ! Her finner dere også informasjon om trening med BUL/Quincy på onsdager og opplegg for egentrening i helgene.

bislett-stadion
Så fullt er det nok ikke på Bislett på tirsdager… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *