Oppegård: Eirik knuste sin egen aldersrekord i diskos

Under Oppegårdlekene 10. september, forbedret Eirik Halfdansen-Aspen (12) sin egen aldersrekord i diskos i Nesodden IF. Den gamle rekorden på 23,22 meter, satte Eirik på Bislett i august. Mye god trening de siste ukene, ga virkelig resultater på Østre Greverud! Den nye rekorden lyder på 26,31 meter. Med dette resultatet tok Eirik seieren i klassen. Senere på dagen gikk ferden til Sofiemyr stadion, der Eirik også vant både kule med 8,03 meter og spyd med ny pers 24,02 meter for gutter 12 år.

I tillegg til Eirik, deltok også David-Thierry Ekhaug Dramstad på Oppegårdlekene. David gjorde en strålende innsats med 3,39 meter (best i klassen) i lengde og tiden 10,21 (nummer to i klassen) på 60m.

Vi gratulerer begge gutta med strålende innsats under Oppegårdlekene 2016!

oppegardlekene-2016-eirik-diskos oppegardlekene-2016-eirik-kule oppegardlekene-2016-eirik-pa-pallen oppegardlekene-2016-eirik-spyd oppegardlekene-2016-eirk-med-tre-medaljer 
Eirik på Oppegårdlekene 2016, Vi har dessverre ikke bilder av David denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *