Eirik med ny aldersrekord i diskos for G12!

Under første dag av årets Tjalvelekene på Bislett stadion kastet Eirik Halfdansen-Aspen (12) diskos i 13-årsklassen. Eirik har en stund nå snust på klubbens aldersrekord i diskos for 12-åringer, og har vært over den tidligere rekorden flere ganger på trening. Og endelig fikk han full klaff også i konkurranse. Han fikk to kast over den gamle rekorden som lød på 21,66 meter og ble satt av Andreas F. Dammyr i 2008. Eirik kastet 23,21 i første omgang, og avsluttet konkurransen med å legge på én centimeter, til 23,22 meter.

Vi gratulerer Eirik med rekorden!

Eirik aldersrekord diskos Bislett Tjalve 2016

Tjalvelekene bød på flere fine prestasjoner av våre utøvere. Bilder fra helgen ligger på Facebooksiden vår: https://www.facebook.com/Friidretten/photos/?tab=album&album_id=1107652879303254

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *