Oppdatert oversikt over stevner fremover

Oversikten over stevner er oppdatert med oversikt over stevner frem til første helgen i juli. Klikk på menyvalget Stevner/ Aktuelle stevner og terminliste for å se nærmere på dette.

Bamselekene: Når det gjelder Bamselekene i Stangehallen 12. og 13. mars, arrangerer kretsen også i år felles busstur/overnatting under stevnet. Mer informasjon om dette tilbudet finner dere på kretsens nettside. For å kunne delta på fellesturen, er det forutsatt at klubben stiller med en voksen leder (forelder). Det er derfor veldig viktig at dere sjekker med oss på friidrett@nesoddenif.no om noen har meldt seg som leder, før dere melder dere på selve turen. Førstemann til mølla får være med som leder for våre utøvere! Man kan selvfølgelig delta på stevnet uten å være med på felles buss/overnatting også.

Världsungdomsspelen: I fjor deltok fire av våre utøvere på VU-spelen på Nye Ullevi i Göteborg. Også i år kommer utøvere fra Nesodden til å reise til VU-spelen.
All informasjon om stevnet ligger på VU-spelens nettside: http://www.vuspel.se/. Påmelding skjer gjennom klubben. Send en e-post til friidrett@nesoddenif.no, senest 3. juni. Husk å angi fullt navn, fødselsår og hvilke øvelser man skal delta i. Det er viktig at fristen overholdes. Overnatting: Den enkelte ordner dette selv. Scandic-hotellene i Göteborg tilbyr rom til stevnepriser denne helgen. Mer om dette finner dere på nettsiden til VU-spelen. Quincy og Lene bor på Scandic Opalen – hyggelig om flere vil bo på samme sted ! Fra Opalen er det kort vei til Ullevi og til Liseberg.