Dugnad på Rema 1000 søndag 20. desember kl. 14-20

Hei folkens!

I dag har vi sendt ut e-post til endel av dere i rekruttgruppa og ungdomsgruppa angående en liten dugnad for vår hovedsponsor Rema 1000.

Dugnaden består i å pakke kundenes varer i poser i butikken på Sunnaas søndag 20. desember. Vi har satt opp fire vaktlag som har fått vakter på 1 1/2 time hver fra kl. 14 til kl. 20. På hvert vaktlag er det 4-5 personer.

Vi vet det er kort frist, og at mange har det travelt nå like før jul, men vi håper allikevel at de som er satt opp med en vakt, får til dette. Dere kan eventuelt bytte vakter innbyrdes (send oss i så fall en melding om dette så vi vet hvem som kommer når). Hvis det er helt umulig for dere å stille på søndag, må dere gi oss beskjed omgående.

Bruk friidrett@nesoddenif.no hvis dere vil komme i kontakt med oss angående dugnaden.

Takk for at dere stiller opp for friidretten og vår hovedsponsor Rema 1000!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *