Bestilling av nye klubbdrakter – frist 17. januar

Klubben har valgt å videreføre Craft som leverandør av klubbdrakter for våre utøvere. Det er nå mulig å både prøve og bestille de nye draktene, som er laget i kolleksjonen Craft Customs. Dette er samme bekledning som brukes av friidrettslandslaget – men selvfølgelig i svart og hvitt Nesodd-design.

Vi har opprettet en nettbasert bestillingsløsning for de nye draktene. Her kan dere se designet, priser og størrelser, samt bestille draktene.
Nettsted/url: nif.copycat.no
Brukernavn: Friidrett
Passord: nif1234
Rabattkode: energihuset

Ved bruk av rabattkoden får dere 10 % avslag på de oppgitte prisene.

Endel av utøverne har allerede prøvd draktene, og det vil også være mulig å prøve tøyet på treningene i uke 1 (5. og 7. januar) i Bjørnemyrhallen. Bestillingsfristen settes til 17. januar, og draktene blir levert ut i slutten av mars.

Klubben forutsetter at de som konkurrerer stiller i klubbdrakt på startstreken (overdel og underdel). Det er viktig at våre utøvere fremstår samlet som et lag og at man tydelig ser hvilken klubb utøveren representerer.

Ta kontakt hvis dere lurer på noe: friidrett@nesoddenif.no

Ny t-skjorte