Velkommen til Nesodden IF Idrettsskole 2019/2020

 

Idrettsskolen er et variert aktivitetstilbud hvor barn får prøve flere ulike idretter. Det legges vekt på å utvikle en god grunnmotorikk gjennom lek, bevegelse og aktiviteter tilpasset barnets utviklingsnivå. Plassen som er tildelt ditt barn gjelder for hele skoleåret.

Våre aktivitetsledere er Edvard Norvik, Håvard Fredwall, Håvard Langvatn, Jørgen Østvedt Lønnve, Magnus Fylling og William Wold Wægger. De er godt kjent med barneidrettsbestemmelsene og har som et minimum aktivitetslederkurs i barneidrett eller tilsvarende.

Årsplaner ligger på våre nettsider. Bemerk at vi følger skoleruta ift ferier, planleggingsdager og høytidsdager. Endringer i aktiviteter som er satt opp kan forekomme. Det blir semesteravslutninger i desember og mai og mer info sendes ut uken før disse samlingene. Vi legger også ut informasjon på «oppslagstavlen» på våre hjemmesider.

Det er dessverre ikke flere ledige plasser.
Påmelding til idrettskolen er avsluttet for i år.

Oversikt over treningsgruppene 2019/2020

TRENINGSGRUPPE

TID

STED

TRENERE

Bjørnemyr f.2012/13/14

Mandag 16.00-17.00

Bjørnemyrhallen

Håvard, Jørgen og Magnus

Nesoddtangen
f.2012/13

Tirsdag 16.00-17.00

Nesoddtangen
skoles gymsal

Edvard, Håvard og William

Nesoddtangen
f.2014

Tirsdag 17.00-18.00

Nesoddtangen
skoles gymsal

Edvard, Håvard og William

Praktisk info ifm oppstart:

  • Snakk med barnet om at det snart er treningsstart og hva som skal skje (klær, sko, vannflaske, navn på instruktørene, overgang fra SFO, osv.)
  • Barnet bør ha på seg ledige klær og innesko for bruk i gymsal.
  • Husk vannflaske!
  • Det er lurt å ha spist noe før timen starter (gjelder spesielt partiene kl. 17.00)
  • Skolebarna går over til gymsalen selv fra SFO. Vi oversender deltakerlister til SFO slik at de har oversikt, og til å hjelpe med å få barna avgårde til riktig tid, men det er viktig at foreldre også gir beskjed til SFO om at ditt barn skal være med. Gi også beskjed om barnet ditt ikke kan være med en dag.
  • Det er et stort ønske fra trenerne at foreldre/søsken oppholder seg et annet sted enn i gymsalen under treningen. For eksempel, i garderobene.

Prøvetime/avmelding

Vi minner om at barna får muligheten til å prøve seg på de to første mulige treningene før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Dersom ditt barn ikke ønsker å fortsette, må skriftlig beskjed på e-post sendes til post@nesoddenif.no umiddelbart etter 2. mulige trening. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at barnet ikke ønsker å fortsette innen tredje trening, anser vi at barnet deltar på partiet og faktura sendes.

Fakturering

Vi sender faktura som PDF-vedlegg på epost i uke 41 til adressen oppgitt i påmeldingen;

800/semester pluss engangskontingent på kr 100,- for de som ikke har medlemskap i Nesodden IF fra før av. Det er 14 dagers betalingsfrist.