Aktiv på dagtid Nesodden starter opp sesongen 2019 allerede 2. januar, med spinning på Energihuset kl. 11.00. Se vår rikholdige timeplan for våren 2019, med hele ni aktiviteter hver eneste uke.

Nesodden IF driver denne flotte aktiviteten med støtte fra Nesodden kommune. Hver uke har dere muligheten til å velge mellom NI forskjellige aktiviteter rundt omkring på Nesodden. Vi har vannaktivitet på Sunnaas, Yoga på Berger, styrketrening på Berger, ballaktivitet i Bakkeløkkahallen og spinning på Energihuset.

I fjor trakk Akershus Idrettskrets og Akershus Fylkeskommune sin støtte til prosjektet, og vi står nå igjen med deres medlemsavgift og midlene vi får fra Nesodden kommune. Nesodden IF er veldig opptatt av å drive prosjektet videre, men må hele tiden se på økonomien i prosjektet. Vi må derfor gjøre noen endringer innimellom som vi tror vil styrke det totale aktivitetsbilde.

På nyåret vil Yogatimen på tirsdager kl. 13.15 bli flyttet til Tangenten. Fremdeles på tirsdag, men nå kl. 12.15. Vi har forståelse for at noen av dere ikke synes noe om denne endringen, men håper dere vil prøve vårt nye tilbud og bli med videre. Liv-Kathrine fortsetter som vanlig på torsdager kl. 10.15 på NIF-huset. Vi har i år hatt en tilleggsavgift på kr. 25,- pr. gang på vannaktiviteten på Sunnaas. Vi vil nå forenkle dette ved å sende ut en ekstra faktura på kr. 600,- for dere som bruker denne aktiviteten. For dere som bruker denne aktiviteten to ganger pr uke vil det bli en besparelse på over 400 kroner for hele vårterminen.

Allerede onsdag 2. januar er vi i gang igjen, og starter med spinning på Energihuset på Varden kl. 11.00. Hjertelig velkommen!