Skip to content

Nesodden IF sin administrasjon er nå åpent mandag – fredag kl. 09.00-15.00

Noe av treningen er i gang igjen. Se oppdatert timeplan.

 

Skolerute-21-300x131

Aktiv på Dagtid følger SKOLERUTA i Nesodden kommune


 

Treningstilbudet

Vårt tilbud inkluderer timer innen yoga, vannaktivitet, quigong, ballspill, styrketrening, Pilates/stretching, og funksjonell trening stående. Se timeplan nedenfor.

Aktiv på Dagtid også for 67+

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra både medlemmer og instruktører etter prøveordningen med deltakere 67+. Alle våre treningstimene er nå åpne for pensjonister 67+.

Innmelding/utmelding

Møt opp på en aktivitet! Du kan prøve før du bestemmer seg. Dersom du vil fortsette, får du innmeldingskjema fra instruktøren som skal fylles ut og leveres tilbake. Husk å fylle ut alle feltene, og spesielt følgende;

  • fødselsdato (for medlemsstatistikk)
  • epost (for å motta informasjon/faktura.)
  • mobilnummer (for å motta beskjed dersom en time avlyses pga sykdom)

Vi ønsker at Aktiv på Dagtid bidrar til at man kommer tilbake til arbeidslivet. Husk på at ditt medlemskap løper frem til vi mottar skriftlig varsling om utmelding.

Priser/Betaling

Som deltaker på Aktiv på Dagtid kan du trene så mye som du vil. Prisen er kr. 350,-/semester for deltakere 18-67 år, og kr. 800,-/semester for deltakere 67+. Betalingsvarsling sendes via epost for treningsavgiften hvert semester ca. 2 uker etter oppstart, med faktura vedlagt som PDF-fil for betaling i nettbank. Betalingsfristen er 10 dager.

Timeplan

Vedrørende yogatimene våre, kan vi opplyse om følgende;

Yogaen på ApD bygger på klassisk, myk, indisk Hatha yoga. Etter en oppvarming  gjør vi øvelsene – asanas – i rolig tempo sammen med instruktøren. Det er mulig å gjøre øvelsene i forskjellig utstrekning alt etter formen man er i. Vi gjør de samme øvelsene hver gang, med noen variasjoner.

Vi har fokus på pusten og øve opp en ro og tilstedeværelse i kroppen.

Etter øvelsene gjør vi gjerne pusteøvelse før liggende dybdeavspenning. I siste del av avspenningen bruker instruktøren klangboller – instrumenter som for mange gjør at man kommer enda dypere inn i hvilen. I yoga gjør vi øvelsene nettopp for å klargjøre kroppen og tanken – bevisstheten til å være i den dypeste ro, eller øve på å gå inn i den dypeste ro.

Hjertelig velkommen til yoga på ApD. Ta gjerne med både matte og teppe for å ha det så komfortabelt som mulig.