Stolpejakta 2017 er i gang

 * Turorientering i nærmiljøet – helt gratis!*

Denne type turorientering passer helt ypperlige for barnehager, skoleklasser og folk flest som ønsker et lavterskel turmål. Man skal jakte etter stolper i nærmiljøet.

Seksti stolper er plassert ut i området fra Oksval og Ursvik og sørover til Skoklefald og Berger. De fleste stolpene er tilgjengelige med sykkel, rullestol eller barnevogn. Stolpene er plassert i veikanter og på friområder, og i nærheten av sti i skogen.

Du finner stolpene ved hjelp av kart, som deles ut gratis på Energihuset sport og Tangenten. Hver stolpe er merket med en kode, som du skal registrere. Du kan enten bruke smart-telefonen din til å lese av koden direkte (last ned appen «Stolpejakta» (Sj) som du finner i Google Play/AppStore), eller registrere koden fra PCen din etter turen.

Mer info om alt dette finner du her:
http://stolpejakta.no/

God tur!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *