KIWI Miniputtserie 2017

Velkommen til Nesodden IF Fotballs seriespill for barn født 2008-2010!

Høstens kamper spilles på onsdager f.o.m. 16.august på Nesoddens fotballbaner på Berger KGB, Nyborgjordet og Myklerud. Siste serierunde spilles 27.september (uke 39.)

Kampoppsettet pr årgang finnes nedenfor, samt info om dommere/dommerregninger.

Vi ønsker alle påmeldte lag LYKKE TIL!

Klubbdommere

Klubbdommere:

Det er hjemmelaget som skal sørge for at det er dommer satt opp til kampen. Trenger dere å komme i kontakt med klubbdommere? Her kan du laste ned liste over registrerte klubbdommere.

www.nesoddenfotball.no > klubben > dommere > dommere i NIF

Det finnes også en Facebookgruppe for dommere her: https://www.facebook.com/groups/1432113637036406/ I denne gruppen kan man legge ut forespørsel til dommere om konkrete oppdrag. Ellers er det å ta direkte kontakt med dommere oppført på dommerlisten.

Dommerregninger:

Det er ikke lenger tillatt å utbetale dommerhonorarer i kontanter. For å få utbetalt dommerhonorar, må dommeren fylle ut og levere dommerregning.

Dommeren har ansvar for å ta med og fylle ut dommerregning for hver kamp. Dato, hjemmelag og bortelag MÅ oppgis – og det må være lesbart. Hjemmelagets trener/lagleder skal skrive under dommerregning (pass på at alt er lesbart!)

Dommerregninger  leveres i den hvite postkassen utenfor NIF-kontoret. Behandlingstid for utbetaling skal være maks 7 dager (pleier å være 2-3 dager.) Lenke til dommerregninger for nedlasting og veiledning for utfylling finnes her:

Dommerhonorar – veiledning

(sist oppdatert 15.08.2017 / AIN)