Jentene i Nesodden IF markerer seg godt i regionen – hele 4 jenter tatt ut til Norsk Talent Camp

Styret i NIF Basket gratulerer flere av våre spillere som er tatt ut til viktige begivenheter de neste ukene.

Nittaya Velten Klubbenes, Camilla Wægger, Tiril Taugbøl-Hansen og Elise Sandnæs er alle tatt ut til Norsk Talent Camp i juni. Dette i sterk konkurranse med mange andre fra østlandet. 15 jenter er tatt ut i årgangen 2004 og 2005 fra region øst.

I 2005 er Nesodden og EB de som har flest spillere. Tidligere Nesoddenspillere Sjur Dyb Berg og Kristian Wold Wægger er begge tatt ut til første prøvespilling for U24 landslaget herrer og Max Ekstrøm er fortsatt med i kampen om å bli med i U16 landslagstroppen.

Breddeklubben Nesodden IF Basket markerer seg godt på norsk nivå.

Gratulere alle sammen og lykke til