Kjære trenere

Klubben har i samarbeid med Tangen Helseklinikk gleden av å invitere til Idrettsmedisinsk grunnkurs trinn 1 som finner sted på NIF huset torsdag den 14.03.19 kl. 18-21

Kurset er nøye tilrettelagtt etter tilbakemeldinger fra dere trenere som har svaret på en spørreundersøkelse. Underviserne tar for seg blant annet forebygging og håndtering av skader innen for ulike idrett, spesifikke idrettsskader hos barn og ungdom, interessante utøver historier fra legekontoret og innføring til energitilgjengelighet og idrettsernæring til ulike idrett.

Bak dette spennende program har vi et kompetent underviserteam med overlege og fysikalsk medisiner Lars Kolsrud fra Olympiatoppen, klinisk ernæringsfysiolog Helge Andreas Felberg fra Skiforbundet, behandler fra Idrettens skadetelefon og fysioterapeutspesialist Morten Christensen samt fysioterapeut Tina Elise Haugland som har vært tilknyttet i NIF fotball.

Det er påmeldingsfrist den 1. mars 2019 og prisen er 300 kr.

For påmelding og mer informasjon se https://tangenhelse.no/nif.html