Nå er Norges Fotballforbunds skoleringsplaner og øvelsesbibiliotek tilgjengelig for alle via treningsøkta.no

Norges Fotballforbund har siden 2012 tilbudt alle klubber i landet gratis innlogging på vår trener-, spiller- og klubbportal Treningsøkta.no. Her finner man ferdige treningsøkter for spillere fra 6 år og oppover med videoer, tekst og grafikk.

Dette kalles NFF skoleringsplaner, og disse øktene vil være til stor hjelp for barne- og ungdomstreneren.

I tillegg inneholder Treningsøkta.no øvelsesbibliotek, planlegging- og kommunikasjonsverktøy og mange andre nyttige hjelpemidler innenfor trener-, spiller- og klubbutvikling.

NFF har registrert over 1350 klubber så langt, og bruken øker fra år til år.
Likevel er det ønskelig å gjøre skoleringsplaner og øvelsesbibliotek enda lettere tilgjengelig, og derfor lanseres nå Treningsøkta Light.

Via samme hjemmeside som tidligere får du nå tilgang til dette uten innlogging. Det samme gjør du på applikasjonene for smarttelefon, som nå også tilbys gratis.

Her får du fri tilgang til NFFs skoleringsplaner og bibliotek

Den erfarne bruker vil også se at profilen er endret, og at Norsk Tipping er kommet inn som støttespiller for Treningsøkta. Dette er ikke helt tilfeldig.
Treningsøkta er, og vil bli en enda viktigere del av NFFs grasrottrenerutdanning fremover. NFF Grasrottrener er et trenerløft for barne- og ungdomstreneren som vi i samarbeid med Norsk Tipping har stor tro på vil gi økt kompetanse for denne målgruppen framover.

Her vil Treningsøkta og skoleringsplanene spille en viktig rolle, sammen med e-læring og elektroniske lærebøker. Den store barnefotballboka «Flest mulig, lengst mulig, best mulig» er allerede lagt inn på Treningsøkta.no som en elektronisk bok, sammen med annet kursmateriell.