Tine fotballskole, bilde

Tine fotballskole 2019

Tine Fotballskole 2019 – uke 26

Tine Fotballskole arrangeres i Berger Idrettspark (kunstgress og naturgress), og er for barn født 2006-2013.

Formålet med fotballskolen: Læring gjennom lek med ball og terping av grunnleggende basisferdigheter for de minste – og fokus på handlingsvalg og samhandling for de eldste.

Tine Fotballskole uke 26: f.o.m. mandag 24.juni t.o.m. fredag 28.juni

Selve Tine Fotballskole er fra kl 9.00-15.00 hver dag, men det vil være instruktører tilstede fra kl 0800-1600 hvis noen ønsker «barnepass». OBS! Oppmøte første dag kl.8.30 for registrering – gjelder 24.juni og 14.august.

Alle deltakerne får Tine t-skjorte og Tine-sekk, samt frukt og Tine sjokolademelk (alternativt juice) servert til lunsjen. Siste dag får de også utlevert fotball og diplom.

Siste dag av fotballskolen inviterer vi til cup og åpen kiosk og håper mange foreldre tar turen!(Altså fredag 28.juni og fredag 16.august.)

Påmelding: https://www.superinvite.no/#/invitation/fe256faf97c200de0f7486ddf56c02f6

Tine Fotballskole 2019 arrangeres i uke 26
Mandag 24.juni- fredag 28.juni;  Oppmøte 0830 mandag 24.juni (registrering)

Påmeldingsfrist 15.juni 2019.

Type tilbud Antall dager Pris (inkl. utstyret)
Fotballskole kl. 9.00-15.00 5 kr. 1.500
Barnepass kl. 8.00-9.00 og 15.00-16.00 5 kr.    250
Fotballskole kl. 9.00-15.00 3 kr.    900
Barnepass kl. 8.00-9.00 og 15.00-16.00 3 kr.    150

Søskenmoderasjon gis med 20 % av ordinær pris!

Påmelding og betaling for fotballskole skjer gjennom Superinvite. Man behøver ikke å være medlem i en idrettsforening for å være med på fotballskolene.  Trenger du hjelp til påmeldingen,  kan du kontakte Petter Garder:P.garder@nesoddenfotball.no

Gruppeønsker; Vi vet at for noen er det viktig at man kommer sammen med noen man kjenner. Vi bestreber å ta hensyn til dette under gruppeinndeling. Ønsker tas i mot; send en epost med ditt barns navn og fødselsår, og navnet på én kompis, til Irene (kontaktinfo nedenfor) med «Fotballskole – venn» i emnefeltet.

Link til påmelding: https://www.superinvite.no/#/invitation/fe256faf97c200de0f7486ddf56c02f6

Lurer du på noe….?

• Nesodden idrettsforening

Oppslagstavle

Sector Alarm er ny samarbeidspartner

Sector Alarm og Nesodden IF har inngått en avtale om samarbeid. Avtalen er i første omgang toårig og gir Sector Alarm status som en av Nesoddens samarbeidspartnere.

Viktig avtale

Avtalen med Sector Alarm er viktig for klubben og gir oss rom for å fokusere på det sportslige. Samarbeidet skal ivareta Sector Alarms verdier, noe som passer bra for oss. Vi er også glade for at begge parter har intensjon om et langsiktig samarbeid.

Best på og utenfor banen

-Vi er opptatte av trygt miljø for alle på Nesodden. Sector Alarms fokus på trygghet for alle passer derfor bra for oss, sier daglig leder Arild Andreassen. –Vi har lykkes bra, men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Her er vi alle aktive og ønsker å bidra til at klubben og våre partnere skal lykkes.

Viktig område

Sector Alarm har stor tro på at samarbeidet vil gi verdifull profilering, samtidig som selskapet ønsker å bidra til lokalidretten i området.

Imponert over Nesodden

Vi er glade for å få en avtale på plass og vil jobbe for at samarbeidet skal bidra positivt for begge parter. Nesodden og Follo er viktige områder for oss. Vi er imponert over hvor bredt klubben favner, sier kommunikasjonssjef i Sector Alarm Sissel Eckblad. –Nesodden er bygget opp på verdier som vi ønsker å identifisere oss med, men slike samarbeid handler alltid om hva vi kan få til sammen. Avtalen inkluderer i tillegg til profilering også en mulighet for inntektsbringende «dugnadsarbeid» for Nesodden.

Nesodden IF informerer.

Sorter ved å klikke på ønsket kategori under. Klikk en gang til eller klikk X for å nullstille