Nesodden IF Idrettsskole 2019/2020

Alle som er født mellom 2012 til 2014 er velkommen til å ha det gøy med ulike idrettsaktiviteter (begrenset plass).

 

Vi fokuserer på finmotorisk trening,
koordinasjon, ballfølelse, lagfølelse,
teknikk, lek med mer.

 

 

Oppstart i uke 38

Informasjon og Årsplan for oppstart av Idrettskolen 2019/2020
for Nesoddtangen og Bjørnemyr er klare. 

Les mer og påmelding

 

  • Nesodden idrettsforening
  • Nesodden idrettsforening
  • Nesodden idrettsforening
  • Nesodden idrettsforening
  • Nesodden idrettsforening
  • Nesodden idrettsforening

Oppslagstavle

IMG_2236

Sector Alarm er ny samarbeidspartner

Sector Alarm og Nesodden IF har inngått en avtale om samarbeid. Avtalen er i første omgang toårig og gir Sector Alarm status som en av Nesoddens samarbeidspartnere.

Viktig avtale

Avtalen med Sector Alarm er viktig for klubben og gir oss rom for å fokusere på det sportslige. Samarbeidet skal ivareta Sector Alarms verdier, noe som passer bra for oss. Vi er også glade for at begge parter har intensjon om et langsiktig samarbeid.

Best på og utenfor banen

-Vi er opptatte av trygt miljø for alle på Nesodden. Sector Alarms fokus på trygghet for alle passer derfor bra for oss, sier daglig leder Arild Andreassen. –Vi har lykkes bra, men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Her er vi alle aktive og ønsker å bidra til at klubben og våre partnere skal lykkes.

Viktig område

Sector Alarm har stor tro på at samarbeidet vil gi verdifull profilering, samtidig som selskapet ønsker å bidra til lokalidretten i området.

Imponert over Nesodden

Vi er glade for å få en avtale på plass og vil jobbe for at samarbeidet skal bidra positivt for begge parter. Nesodden og Follo er viktige områder for oss. Vi er imponert over hvor bredt klubben favner, sier kommunikasjonssjef i Sector Alarm Sissel Eckblad. –Nesodden er bygget opp på verdier som vi ønsker å identifisere oss med, men slike samarbeid handler alltid om hva vi kan få til sammen. Avtalen inkluderer i tillegg til profilering også en mulighet for inntektsbringende «dugnadsarbeid» for Nesodden.

More

Nesodden IF informerer. 

Sorter ved å klikke på ønsket kategori under. Klikk en gang til eller klikk X for å nullstille