Hvordan melde deg inn i Nesodden IF

Har du lyst til å være medlem i Nesodden Idrettsforening? Her viser vi hvordan du kan melde deg inn gjennom idrettens medlemsportal, MinIdrett.

NB —> Dersom du tidligere har mottatt epost fra Min Idrett, f.eks. om betaling eller påmelding, så har du allerede en profil. Da skal du IKKE opprette ny. (Les da mer her.)

Detaljerte instruksjoner om hvordan opprette profil i MinIdrett og søke medlemskap hos oss finner du under her.

Som NY bruker gjør du følgende:

1) Gå til siden Min Idrett.

Min Idrett

2) Klikk på «Ny bruker»

002

3) Registrer opplysningene det bes om. Vennligst bemerk:

– Personnummer lagres IKKE i Idrettens register. (Du kan lese mer om Idrettens ID her.)

– Ved registrering sjekker systemet etter duplikater, det kan derfor ta litt tid før du blir registrert.

4) Sjekk at opplysninger stemmer, legg evt. til familiemedlemmer (se veiledning her).

003

5) Dersom du ønsker å melde deg inn i en idrettsgren, velger du «Medlemskap» og søker opp Nesodden

004

6) Velg idretten(e) du ønsker å melde deg inn i.

005

7) Klikk «Send søknad»

8) Innmeldingen din er nå registrert i systemet, og blir sendt til oss. Du hører fra oss når alt er i orden. Velkommen!

Får du problemer med innmelding, eller har andre spørsmål, ta kontakt med administrasjonen på post@nesoddenif.no.