Partipåmelding våren 2017

Aktive gymnaster

Alle påmeldte gymnaster får automatisk tildelt plass neste semester.

Slutter din gymnast?

Dersom turneren ikke ønsker å fortsette MÅ man melde seg av ved å bruke skjemaet her. Da blir din gymnast meldt ut av Nesodden IF Turn, og plassen frigjøres for et annet barn som har lyst til å delta.

Endringer i partioppsettet V2017

Ungdomspartiet 13+ vil trene onsdager (18:00 – 19:30.)

Tropp Konkurranse blir Tropp Oppvisning og vil trene mandager som i dag, onsdager 16:30-18:30 og basistrening fredager 16:00-17:00

Vi har dessverre ikke kapasitet til å videreføre Tropp 10+. Utøverne vil bli gitt tilbud i apparatturn.

Påmelding for nye gymnaster

Vennligst les gjennom retningslinjer for påmelding, prøvetimer, ventelister og avmelding her. Det er disse retninglinjene du godkjenner når du melder på ditt barn.

Nye gymnaster registreres i vårt partipåmeldingssystem MySoft. Dette gjøres ved å bruke påmeldingslenken på denne siden (knappen til høyre.) Påmeldingslenken vil aktiviseres i løpet av uke 51. Vi ber at nye gymnaster registreres innen 4.januar 2017.

Når lenken er aktivisert, kommer man til et vindu der man fyller inn detaljer for gymnasten. Info om foreldre legges inn etterpå.

Velg deretter parti fra rullegardinmenyen. Når du trykker «Lagre» sendes innmeldingen til godkjenning hos medlemsansvarlig. Du beholder «din plass i køen» selv om det tar en stund før vi manuelt får godkjent nye medlemmer. Når barnet blir lagt til som medlem mottar man automatisk varsling;

1. Brukernavn og passord til MySoft (ta godt vare på dette) og
  2. Bekreftelse på påmelding eller venteliste på partiet.

Vi gjør oppmerksom på at pga juleferie vil godkjenning skje i løpet av uke 1, 2017.

(revisjon 21.12.2016 / AIN)
(revisjon 27.04.2017 / AIN)

Comments are closed.